2777
2789

بیایید اینجا ببینیم کیا شاغلن کیا خانه دار ؟

کیا بچه دارن 

کیا توی خونه کار می کنن ؟ 

راضی هستید نیستید ؟

رشتتون چیه ؟

چقدر درس خوندید ؟

من ٢١ سالمه

يك سال حقوق خوندم اما ول كردم

خانه دارم نى نى ندارم

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔

۲۴سالمه لیسانس تاریخ دارم ۷ماهه ازدواج کردم سرکار نمیرم و نی نی ندارم!

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاغلم یک ماه و نیم به خودم مرخصی دادم 

الانم انتهای مرخصیه😊

حقوق خوندم وکالت میکنم 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
۲۴سالمه لیسانس تاریخ دارم ۷ماهه ازدواج کردم سرکار نمیرم و نی نی ندارم!

راضیم چون با شوهرم خیلی دوستم همه درامدشو میاره میده ب من از همه چی هم خبر داریم خرجا یکیه حسابا یکی تو کار خونه هم کمک میکنه و من خیلی وسواسیم همیشه عاشق کار خونم 

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
28سالمه..یه سال ونیم عروسی کردم..لیسانس وبیکار..شوهرم اجازه نمیده برم سرکار وادامه تحصیل بدم..بچه هم ...

ععع شرایط همو داریم

جونم برات بگه خونه دارم ۳۱ سالمه یه پسر ۴ و نیم ساله دارم ارشد اقتصاد دارم از شرایطمم راضیم خدا رو شکر چون ادم کارمند بودن نبودم و نیستم برای همین با وجود پیشنهادای خوب کاری که داشتم خونه داری رو ترجیح دادم...

آها درس کامل نخوندی یعنی ؟ چرا ؟ دوست نداشتی ؟

نه انصراف دادم

ميخواستم ازدواج كنم  

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔