2777
2789
عنوان

بچه ها با خواهرشوهر فضول چکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 40 پست
مهمون باید شعور داشته باشه.من این حرکتو ببینم کلا رفت و آمد نمیکنم

اخه میدونم کار کدومشونه خواهری ک مهمونه اینکارو نمیکنه وگرنه میدونستم چکار کنم

ای در دل من  میل و تمنا همه تو!!!!                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگر مثل شما حساس بودم و همچین ادمایی دور و برم بودن یه جوری میذاشتم وسایلو که اگه کسی دست بزنه مت ...

گفتم اینجوری بذارم ک نخوان دست بزنن ولی برعکس شد... 

باید بهشون میگفتی عزیزم ک کلاس داری و نمیتونی ازشون پذیرایی کنی. اصلا اصلا اصلا بار دیگه تکرار نکن. ...

عزیزم یکیشون از ی شهردیگ میاد خونمون نمیتونم ک بگم برو بیرون کلاسم هم مجبوری شد وگرنه چون میدونم اخلاقشونو تنهاشون نمیذاشتم

من اگر مثل شما حساس بودم و همچین ادمایی دور و برم بودن یه جوری میذاشتم وسایلو که اگه کسی دست بزنه مت ...

نمیشه خیلی سخته بعضی چیزهارو میشه علامت گذاشت ولی اینجوری ادم دچار وسواس فکری عملی میشه  همون بهتر که از حریم شخصی خودش دفاع کنه و مستقیم بگه که چرا به وسایل من دست میزنید 

راستی خوبی خودت ؟