2777
2789
عنوان

بچه ها با خواهرشوهر فضول چکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 40 پست
تموم کشوها و کمدها رو قفل کن درب اتاق خوابتو قفل کن فقط آشپزخونه، اتاقی که به مهمون اختصاص دادی و ...

قفل  کردن در اتاق خیلی کار زشتیه مطمئن  باش ناراحت میشه...ولی میتونی بیرون رفتی با خودت ببرش بیرون یا اینکه بیرون نرو اگرم خرید داشتی یا باهم برید یا اونو بفرست بده برات خرید کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چه اجازه ای تو کشو شما سرک میکشن؟همسرت میدونه؟

تازه یسری مدارک پزشکیمونو قایم کردیم چون میدونستیم قراره فضولی کنن بیشعورا

ای در دل من  میل و تمنا همه تو!!!!                       
نگاه کن خانواده شوهر من خیلی وسواسن میان تازه کمدها رو مرتبم  می کنند  یکی بهم گفت ناراحت ...

آفرین به شما ....منم همین طورم اگه بهم بگن مرتب نیستی میگم شما کارامو  انجام بدید

خودت کشوتو به هم ریختی اخه چرا؟؟؟

گفتم لابد متوجه میشن ک میدونم میخوان سرک بکشن.. اما انگار بدتر شده رفتن ب همه ی خواهرشوهرا گفتن..حالا چکارکنم؟؟

قفل  کردن در اتاق خیلی کار زشتیه مطمئن  باش ناراحت میشه...ولی میتونی بیرون رفتی با خودت بب ...

هر کس نظری داره، اتاق خواب ی جای شخصیه پس کسی نباید واردش شه، کلی چیز شخصی توشه.

اصلا نباید کسی دست به وسیله و لباس و کمو فرد دیگه بزنه، والله ما تو جیب شوهرمونم دست نمی کنیم، یا شوهرم اصلا سر کیف من نمیره و بهشم بگم محاله دست تو کیفم کنه.

ادمی که حد و حدود نمی دونه بهترین کاره

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
یعنی برادرشون چیزی نمیگه بهشون؟خیلی عجیبه

چی بگه... حاشا میکنن و بعدم ناراحت میشن فک میکنن داریم منت میذاریم اخه یکیشون مهمونه

تنها نزارشون اصلا. چرا کسی خونت هست میری بیرون؟ یا بگو نیان اگه کار داری. یا اومدن نرو بیرون

مجبور شدم کلاس داشتم. . اتفاقا همین با شده ک اونم همه جا سرک کشیدن

این دفعه رو کاغذ آچهار بزرگ بنویس فضولی کار زشتی است و ممنون از شما که کمد عروستون رو شخم نمیزن ...

ارره اتفاقا ب همین فک میکنم.. خیلی زشته بخداا

این دفعه رو کاغذ آچهار بزرگ بنویس فضولی کار زشتی است و ممنون از شما که کمد عروستون رو شخم نمیزن ...

یاد یه کار خودم افتادم با خاله و دخترهای از خودش بدتر قطع رابطه کردیم ولی بازم به مامانم سعی میکنن زنگ بزنن مامانمم گفت همشونو بزار رو رد تماس 

منم گذاشتم یه پیام هم نوشتم که واسشون بره 

که فضول کی بودی تو 

هنوزم که خانوادگی همونجوری هستید واقعا نمیخواید تغییر کنید 🤣😂😂

گفتم لابد متوجه میشن ک میدونم میخوان سرک بکشن.. اما انگار بدتر شده رفتن ب همه ی خواهرشوهرا گفتن..حال ...

من اگر مثل شما حساس بودم و همچین ادمایی دور و برم بودن یه جوری میذاشتم وسایلو که اگه کسی دست بزنه متوجه بشم نه اینکه به هم بریزمشون