2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فکر کنم اگه کوچیک باشه

دخترم ۵سالشه و خیلی لهجه اصفهانی داره من خودم لهجه دارم ولی بیرون وبا دوستام اصلا ندارم حالا میخوام تو خونه هم لهجه رو بزارم کنار میخوام ببینم نتیجه ای رو بچم داره به نظرتون

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
دخترم ۵سالشه و خیلی لهجه اصفهانی داره من خودم لهجه دارم ولی بیرون وبا دوستام اصلا ندارم حالا میخوام ...

سخت نگیر بزار بچه راحت باشه

منم اصالتا ترک هستم ولی چندساله توی مشهد زندگی میکنم دخترم بعضی وقتا مثل مشهدیا حرف میزنه غششششش میکنم براش😄

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    
دخترم ۵سالشه و خیلی لهجه اصفهانی داره من خودم لهجه دارم ولی بیرون وبا دوستام اصلا ندارم حالا میخوام ...

واااییییی لهجه اصفهانییییییییی😍 وااای با احساسات من بازی نــــکـــن

🖤

اصفهان زندگی میکنین؟! اگه اره که بعیده چون توی محیط باشه بسختی تغییر میکنه

هرجور مادرصحبت کنه بچه همون میشه البته تو مدرسه اخرش یکم لهجش برمیگرده بعدم لحجه اصفهانی ب این خوشگل ...

خخخخخ آخه دخترم خیلی غلیظ لهجه داره هرجا میرم مسخره میکنن

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

خب از اول که شروع به حرف زدن کرد باید لهجه تون رو میذاشتین کنار که بچتون تقلید نکنه. الان یذره دیر شده خیلی باید باهاش تمرین کنی. مثلا هر چی رو با لهجه میگه بدون لهجش رو بهش بگو و باهاش چند بار تکرار کن. اگه ممارست کنی به مرور از یادش میره. 

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

به اطرافیان نگاه میکنه . مثل همونا میشه عزیزم‌.شما اگه کلا بدون لهجه اصفهانی صحبت کنید اونم بدون لهجه میشه . بعد یه چیز دیگه اگه اصفهان زندگی کنید که تو مدرسه و محیط بیرون بره باز هم لهجه پیدا میکنه