2777
2789

زمستون نرفتم شمال به نظرتون بریم یا نه؟

اگه شمالیا هم جواب بدن ممنون میشم

روزایی که هواافتابی یا ابریه بارشی درکارنیست منظورمه؟

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران چالوس تا دیروز مسیرش بسته بود بخاطر ریزش بهمن..الانو نمیدونم😅یه راه کم خطرتر رو انتخاب کن

میخواستم همینو بگم. نرو میمونی زیر بهمن

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
بارندگی که اونجا زیاده  اگه سرمایی نیستین برین یبارم واسه تنوع توی زمستون برین فکنم کنار آتی ...

وااااای تصورشون ادموعاشق میکنه 

من که خودم دوسدارطبیعتم...

الان هوا عالیههه...ما اونجا ویلا داریم هر دوهفته میریم...زمستونشو بیشتر دوست دارم چون هم گرم نیست هم ...

واااای به به من میخام ویلایی داشته باشم واسه شماتوشهرک های ویلاییه؟شنیدم میگن اونطور جاها چون نگهبان هست بهتره؟!

واي اره جاده سفيد😍😍😍بري كندوان اش بخوري 😍😍😍اوووف مردم ديگه  من هفته پيش اومدم  دوب ...

به به چقد فاصله داره کندوان از شهر چالوس

واااای به به من میخام ویلایی داشته باشم واسه شماتوشهرک های ویلاییه؟شنیدم میگن اونطور جاها چون نگهبان ...

برای ما بعد متل قو...مازندران...

شهرک نیست ...ولی تو بافت روستایی و نگهبان داریم

منطقه ش عالیه