2777
2789
عنوان

دوباره صبح شد و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 68 پست
لوله هاتو میبستی خودتو راحت میکردی من بستم جون اگه دیگه بی بی جک مثبت میدیدم قطعا خودمو میکشتم

من گول خوردم شوهرم گفت من وازاکتومی میکنم تو لوله هاتو نبند الان زده زیر همه چی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره صبح شد و این بار من دارم میرم زایمان کنم. تو ترافیک مسیر بیمارستانم! دعام کنید دوستای عزیز

التمااااس دعااااا واسه سزارین میری؟! 

بعد از یکسال انتظار خدا بهم نی نی داده میشه واسه سالم بودنش صلوات بفرستین🤰👣👨‍👩‍👧
یه پسر و یه دختر داشتم سومی رو ناخواسته باردار شدم  تا شبکه بهداشت کل رفتم بالاخره بهم اجازه ل ...

خب شما سه تا داری هیچ عوارضی نداره؟ خوبی الان؟

فقط حیدر امیرالمومنین است 😍😍
یه پسر و یه دختر داشتم سومی رو ناخواسته باردار شدم  تا شبکه بهداشت کل رفتم بالاخره بهم اجازه ل ...

سهیلاجون عکس بچه هاتومیفرستی؟

توروجون عزیزترین کستون تامیاین تاپیک های رژیمم نگیدپس اسم کاربریت چی میگه ازین جملات مسخره دیگه حالم بهم میخوره نی نی سایت هرچی گذاشتم قبول نکردمجبورشدم 
من ۲۷ سالمه تازه میخوام اقدام کنم برای دومی خیلی دلم میخواد لوله هام رو ببندم ولی میدونم شوهرم هیجو ...

ب کسی نگو عزیزم نمیشه ایا‌؟! 

بعد از یکسال انتظار خدا بهم نی نی داده میشه واسه سالم بودنش صلوات بفرستین🤰👣👨‍👩‍👧
دوباره صبح شد و این بار من دارم میرم زایمان کنم. تو ترافیک مسیر بیمارستانم! دعام کنید دوستای عزیز

ایشالا به سلامتی زایمان کنی ونینیت بیات تو بقلت دختر منم امروز تولدشه

آخه سنت کم باشه نمیدن

یکی از اقواممون چهارمی رو هم مثل سومی ناخواسته باردار شد با هزار جور بدبختی تازه تونست ببنده متولد ۶۰

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
خب شما سه تا داری هیچ عوارضی نداره؟ خوبی الان؟

اره خدا روشکر خوبم

کلا اتفاق خاصی نمیفته 

همورمون ها همونطور ترشح میشن

حتی تخمک گذاری هم انجام میشه 

فقط لولهای که اسپرم رو به تخمک میرسونه قطع یا بسته میشه و حاملگی صورت نمیگیره

من ۲۷ سالمه تازه میخوام اقدام کنم برای دومی خیلی دلم میخواد لوله هام رو ببندم ولی میدونم شوهرم هیجو ...

اگه شوهرت بچه دوسته وضعتون خوبه نبند ۴ تارو راحت بیار 

فقط حیدر امیرالمومنین است 😍😍