2777
2789

اون لحظه که اقاعه پرسید اسم مریض چیه 

اسممو که گفتم انگار دنیا رو سرم آوار شد

خیلی لحظه بدی بود

نه برای دانشگاهی که از دستم رفت ناراحتم

نه برای کارم که رفت ناراحتم

نه برای اینکه هیچ کس تو خانواده و ... باهام حرف نمیزنه ناراحتم

نه برای اون ناراحتم که واسه خودش عشق و ماهو آسمون پیدا کرده 

برای خودم ناراحتم خیلی خیلی خیلی ناراحتم 😔😔😔

میترسم خیلی 

خوب میشم یعنی ؟ فقط حالم بده همین انگار همیشه غمگینم خیلی غمگین

من به کسی آسیب نمی‌زنم و... برعکس آنقدر اطرافیانم بهم آسیب زدن که اینطور شد

دلیلش یه آدم و ...

نگاه میکنم میبینم چقدر پر از آرزو و امید بودم چقدر زیبا بودم  چقدر درس خوندم چقدر زحمت کشیدم تا معلم بشم و...

الان میبینم یه ترم از دانشگاهی رفت و من نرفتم 

میبینم کارمو از دست دادم

میبینم هیچ کس باهام حتی صحبت نمیکنه 

من هنوزم همون آدمم فقط حالم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشی عزیزم اگه حالت خیلی بده میتونی مرخصی بگیرید دو ترم حسابی درمان بشی بعدش دوباره شروع کنی 

من خودمم اضطراب دارم با دارو تحت کنترل هستم، این روزا همه مشکل اعصاب دارن فقط تو نیستی

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

واقعا خوب میشم یعنی ,؟ چطوری بود

آره بابا

من وضعیتم آنقدری بد بود ک حتی الان بهش فکر میکنم دلم ب لرزه میوفته 

دارو حالت رو بهتر میکنه ولی درمان قطعی و ریشه ای نیست.. درکنار دارو حتما پیش مشاور روانکاو یا حتی طب سنتی جاهای معتبر و هر روشی ک میتونه کمکت کنه برو

من مشکلم بیشتر در زمینه وسواس فکری و اعتقادی بود ی سایتی رو شانسی توی گوگل پیدا کرده بودم ک توی ایتا اسم کانالش اثبات دین خدا مذهب بود ی سری تمرین و کتاب و مشاوره رایگان داشت ک برام کمک کننده بود

الان خیلی خیلی بهترم اصلا مثل قبل نیستم

میفهمم شرایطتت رو میفهمم ک شاید الان بگی ن مال من فرق داره من قرار نیست هیچوقت خوب بشم چطور میشه اینهمه مشکلاتم حل بشن

من اینارو ب خودم میگفتم ولی خوب شدم

پس مطمئن باش ک قرار نیست شرایطتت همین بمونه

عزیزم مطمین باش خوب میشیدانشگاهتو نمیتونی دوباره برگردی؟برو پیش روانپزشک ازش نامه بگیر اون ترمی که ن ...

یه دانشگاه و کار معمولی که نبود 

جامعه به یه معلم مریض نیازی نداره😔