الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖 دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍 تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲ وزن شروع۱۰۷😭 هدف اول ۱۰۰🔓☺ هدف دوم۹۵🔓☺ هدف سوم۹۰🔓☺ هدف چهارم۸۵ 🔒😕 هدف پنجم۸۰🔒😕 هدف آخر ۷۵🔒😕 💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎 خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
😂😂😂😂😂نه تو تل بود عزیزم.میپرسید وقتی پری هستید چیکارمیکنید میگفت اینکارو🙈🙈🙈
ای خدا نکشتت 😂
بیشترشون رحمو در میارن
من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖 دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍 تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲ وزن شروع۱۰۷😭 هدف اول ۱۰۰🔓☺ هدف دوم۹۵🔓☺ هدف سوم۹۰🔓☺ هدف چهارم۸۵ 🔒😕 هدف پنجم۸۰🔒😕 هدف آخر ۷۵🔒😕 💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎 خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
کالباس خودت درس کن تواینیستاهس کالباس درس میکنن یا بگیردرست کن نوشابه یه عمری خوردیم حالاشدضرربخورنوش جونت مشروب حالت مستی میاره واین برای کارکردمغزمضره وضررش ازمنافع بسیار زیاده رابطه بانامحرم به قول دوستمون یه لحظس ولی همین یه لحظه ایندتوتباه میکنه