2777
2789
عنوان

آخه چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 58 پست

والا کالباس و مشروب و نوشابه که کلا ضرره نمیدونم کجاش خوبه :|

رابطه با نامحرم هم لذتش لحظه ایه، بعدا که بگذره آدم تاثیرشو تو زندگیش ببینه متوجه میشه چرا نهی شده و خوب نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تامپون خوب و خوشمزه و خوشایندهه؟    

😷🤕

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
والا کالباس و مشروب و نوشابه که کلا ضرره نمیدونم کجاش خوبه :| رابطه با نامحرم هم لذتش لحظه ایه، بعد ...

احسنت فرزندم😁😁😁😁😁عالی گفتی

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
والا کالباس و مشروب و نوشابه که کلا ضرره نمیدونم کجاش خوبه :| رابطه با نامحرم هم لذتش لحظه ایه، بعد ...

مشر.....اگه نابش باشه خاصیتم داره

شخصیت من رو با برخوردم اشتباه نگیرید...شخصیتم چیزیه که من هستم اما برخوردم بستگی داره به اینکه تو کی هستی...
نوار بهداشتي داخلي، ديگه نميدونم چطور بگم اگر بد گفتم عذر ميخوام

آها یکی از پور ن استارامیگفت دربارش

شخصیت من رو با برخوردم اشتباه نگیرید...شخصیتم چیزیه که من هستم اما برخوردم بستگی داره به اینکه تو کی هستی...

چون انسان رو از هرچی منع کنن فک میکنه یه خبریه.عادت های بد رو ترک بده من خودم ۳ ماهه نوشیندی های گازدار رو حذف کردم بخاطر سلامتی چاق نیستما لووووغرم😂😂😂😂😂مثلا با ماست شکلات ماستی درس کن یا پنکیک خانگی درس کن خیلی چیزا هس واسه جایگزینی😊

آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست! 
آها یکی از پور ن استارامیگفت دربارش

ده دختر تومیشینی سخنرانی اینارو گوش میکنی؟😂

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘