2777
2789
عنوان

چقدر دلم میخواد امشب بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 67 پست
ای مرگ بیا مه زندگی ما را کشت من ده ساله هر لحظه که مرگ بیاد اماده م، حتی اندازه پلک زدن هم وقت تلف ...

چه ناراحتت شدم .. خدا کمکت کنه ..

منم امشب حالم بده 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دعا کردم ؛نذرکردم ؛متوسل شدم؛ گناه من چیه که نمی تونم این عشق رو فراموش کنم؟همه ی ادم ها احساسا ...

تا حالا کسی بخاطر کسی نمرده..... به این فکر کن که اون حاضره واسه تو چکار کنه بعد تو میخوای جونتو واسه کی بدی واسه کسی ک بشنوه شونه هاشو میندازه بالا؟ 

عشق اولو آخر نداره زمان همه چیو حل میکنه و بعدا خودمونم میفهمیم ک اصلا عشق نبوده یاهم اگه بوده و واقعی بوده فقط ی کوچولو حسرت میمونه همین ک اونم اصلا آزار دهنده نیست چون دوباره عاشق میشیمو زندگیو از سر میگیریم 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
خیلی دعا کردم ؛نذرکردم ؛متوسل شدم؛ گناه من چیه که نمی تونم این عشق رو فراموش کنم؟همه ی ادم ها احساسا ...

میتونی عزیزم دیدم که میگما

به این فکر کن اگه میخاستت ولت نمیکرد

من میتونم دعا کنم حال دلت خوب باشه. ولی 7 میلیارد آدم روی زمین هستن. هیچکس ارزش نداره روزتو بخاطرش خراب کنی. دنیا قشنگ تر از اونه که یه مشت پوست و گوشت و استخون بخواد فکرتو مشغول کنه

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew
ای مرگ بیا مه زندگی ما را کشت من ده ساله هر لحظه که مرگ بیاد اماده م، حتی اندازه پلک زدن هم وقت تلف ...

ده سال چرا شکست عشقی ک نیست عایا🤔

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

ای کاش منم بمیرم فقط تنها ترسم از مادرمه که غصه بخوره.دخترم 3 سالشه زودی فراموشم میکنه  

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن