من ادم خودکشی نیستم چون خلاف خواسته خداس؛ولی کاش امشب اون با خواسته دلم راه بیاد؛ببینه من طاقت ندارم؛کاش وقتی مردم مامان و خانواده ام و هیچ کسی غصه نخوره؛براشون مهم نباشه انگار که از اول نبودم
چند ماهی بود جداشده بودیم؛ولی اون دوباره برا من بدبخت کرم می ریخت بعد می زد زیر همه چیز؛دیشب بهش گفت ...
ببین اگر ارتباطت رو کلا باهاش قطع کنی حداقل ۶ماهی زمان لازمه که کلا فراموش کنی که تو راونپزشکی هم بهش غم سوگ.اما نه جسته و گریخته هی پی ام زنگ فلان واقعا تبدیل به یه مشکل مزمن میشه.من دیروز بخاطر پست شما خواب همون شخص سابق رو دیدم وحتی تو خواب کلی اذیت شدم.اگه الان دارم این حرفا رو میگم بخاطر اینکه کاملا درکت میکنن و کاش اون زمان یکی این حرفا روبهم میگفت.مطمن باش رابطه ای که یکبار خراب شده و تموم،احتمالش ۱٪ هس که دوباره بشه ازش چیزی ساخت.پس کلا کلا کلا هر نوع ارتباط باهاش رو قطع کن،یکبار برای همیشه بشین راجع بهش حرف بزن و دیگه پرونده اش رو ببند.هرگزدیگه تو ذهنت خاطرات باهاش رو مرور نکن سریع ذهنتو درگیر یه مسئله دیگه کن.کلاس برو یا ورزش کن.باور کن خدا بهترینا رو سر راهت میذاره به جبران اون همونطور که برای من گذاشت.
یه سوا بپرسم؟؟ اون حجم از احساس دوباره تکرار میشه؟
اره.میدونی چرا الان برات خیلی بزرگه چون نداریش ،من مطمنم اگه الان روال عادی دوستیتونو داشتی نمیگفتی اون حجم از احساس.یعنی چون از دست دادیش یه حس اغراق شده ی کاذب ایجاد برات.امیدوارم سریع به خودت کمک کنی و از این فاز خارج بشی ببینی یه لحظه هم ارزش غصه خوردن نداشت .فقط باید زمانش بگذره
می دونی چرا انقدر وابسته اش شدم چون اون من رو دوس داشت؛همیشه هوای من رو داشت؛وسط کار زیر چشمی من رو نگاه میکرد و تندی نگاهش رو برمی داشت که کسی نفهمه؛ برام شعر مینوشت و پروفایل عاشقانه میزاشت، اما نمی تونست بیاد جلو چون اختلاف طبقاتی مون خیلی زیاده و اونم مردی نبود که حرف مردم رو تحمل کنه