2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از پنج ماهونیم گذاشتم چون خیلی اذیتم میکرد اخه بشدت بغلیه ولی  میگن زود نزاری بهتره نمیدونم والا

شما قضاوت کنین بین من وهمسرم  میگه چرا وقتی پسرمون اروق میزنه میگی افرین پسرم نوش جونت مامانی  وقتی باد معده خالی میکنه میگی ایی شیطون دود کردی   ولی وقتی من اروق میزنم میگی چقد بی ادبی   وقتی باد معده خالی میکنم میگی خیــــــلی بی فرهنگی  حالا شما بگین من چطور قانعش کنم ک بابا اون بچهس👶توخرسی👨😂😂😂😂😂
صدبار میگن رورورک ممنوعه شما میخوای بزاری پای بچه پرانتزی بشه

مگه ما خودمون تو روروئک نبودیم؟ چمون شد؟ من دختر اولم هم میذاشتم تو روروئک کجا پرانتزی شد پاهاش؟

از پنج شیش ماهگی

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
وای خداا الان زوده کمرش درد میگیره  من تازه الان که ۸ ماهش شده میزارم زودم برش میدارم کمرش درد ...

ن عزیزم منظورم این نبود ک الان بزارم الان خیلی زوده بعد از شش ماه میشه گزاشت؟ 

نه روروئک ضرر داره اصلا نزار.تو نت بخون متوجه میشی دوستم

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

عزیزم روروئک ممنوعه مگر اینکه ثابتش و بگیری فقط برای پای پرانتزی نیست خیلی عواقب بده دیگه ای هم داره

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....