سلام به همگی...از اونجایی که خودم توی بارداریم خیلی خاطره هارو دوست داشتم و میخوندم تصمیم گرفتم منم خاطرمو بنویسم و با شما به اشتراک بذارم. سعی میکنم تند تند بذارم چون از قبل تایپ کردم فقط امیدوارم نت یاری کنه.
اكسيژن اگر به مغز نرسه بچه كم هىش ميشه وواكنش هايي كه هربچه ميده تو زمانان خودش دير تر ميده دير حرف ...
عزیزم شرمنده من انقدر سوال میپرسم یکمی رفتن تو فکر....الان دختر من 3ماهو بیست روزشه حدودا تاالان به ظاهر همه چیزش طبیعیه نمیدونم چطور میشه تشخیص داد که تاخیر داره یانه؟اصلا اگر خدای نکرده مشکلی باشه الان خودشو نشون میده یانه؟بچه ی شما چطوربود تو این سن؟واقعا شرمنده که انقد فضولی میکنم...ولی چون شرایطمون تقریبا مشابه بوده واسه همین خواستم بدونم
اكسيژن اگر به مغز نرسه بچه كم هىش ميشه وواكنش هايي كه هربچه ميده تو زمانان خودش دير تر ميده دير حرف ...
عه ببخشبد من شمارو با اون خانوم که گفتن زایمان سخت داشتن اشتباه گرفتم.شما اطلاعاتی دراین زمینه دارین؟دخترم تاالان نرمال بوده همه چیزش و دکترشم که دوماهگی چکش کرد چیزی نگفت ممکنه بعدا خودشو نشون بده؟
عه ببخشبد من شمارو با اون خانوم که گفتن زایمان سخت داشتن اشتباه گرفتم.شما اطلاعاتی دراین زمینه دارین ...
الان خيلي زوده تا مشخص بشه اما تو يسالگي بيشتر به چشم ميزنه
اما از چشاي بچه و يه ذره واكنش هاش دقت كني ميبيني كه چقدر به محيط توجه داره حساسيت نشون ميده يا اصلا بي تفاوته . بچه از اول چشاش يكمم ضعيف ميشه رفته رفته قوي ميشه مثلا انگشتت رو محكم ميگيره يا صدايي از پشت سرش ميشنوه ميترسه ؟ اينا چيزايي بود كه به ذهنم ميرسيد ميگم معيار دقيقي تو دوماهگي وجود نداره كه دقيق تشخيص گزاشت اما حسي ادم ميفهمه كه بچه رو تو چشاش نگاه ميكني زل ميزنه؟ تيز تيز نگاه ميكنه ؟ ما تركا ميگيم بچه عين جن نگاه ميكنه اين بچه هيش مشكلي نداره خخ
الان خيلي زوده تا مشخص بشه اما تو يسالگي بيشتر به چشم ميزنه اما از چشاي بچه و يه ذره واكنش ها ...
اره خداروشکر واکنش هاش خوبه هم خوب گردن میگیره هم اشیا رو خوب میگیره و با جشماش هم دنبال میکنه اگر صدایی بشنوه دنبال صدا میکرده و به سمت صدا سرشو میچرخونه.امیدوارم هیج مشکلی نداشته باشه دخترم...توکل برخدا.ممنون که وقت گذاشتی عزیزم
اره واقعا سخته اصلا غیر قابل تحمله ایشالا هیشکی تجربه اش نکنه
سلام عزیزم
عزیزم دختر منم مثل دختر شما بعد زایمان حدود ۸دقیقه گریه نکرد و بعد از ۸ دقیقه با شک دادن تنفسش برگشت به خاطر اینکه بند ناف پاره شده بود البته من سزارین بودم ولی الان دخترم ۱۱ماهشه و کاملا سالم
سلام عزیزم عزیزم دختر منم مثل دختر شما بعد زایمان حدود ۸دقیقه گریه نکرد و بعد از ۸ دقیقه با ش ...
عزیز دلم خداروشکر که حال گل دخترت خوبه دخترمنم تا الان همه چیزش خوبه دیگه نمیخوام به خودم استرس وارد کنم .انشاالله بی مشکله چون از چند نفر هم که کارشون مرتبطه پرسیدم گفتن مشکلی نداره دیگه خیالم راحت شد