2777
2789
عنوان

خاطره ی بارداری و زایمان سخت من...

| مشاهده متن کامل بحث + 7893 بازدید | 93 پست

۱۱-از رو سینم برش داشتن و بردنش بیرون من همچنان در حال بخیه خوردن بودم.چون زایمانم سخت بود و دخترم تو لگن گیر کرده بود و موقع تولد زجر کشیده بود باید بستری میشد اما متاسفانه بیمارستانی که من توش زایمان کردمNicuنداشت . دخترمو با امبولانس فرستادن یه بیمارستان دیگه.طفلک معصومم۵ روز Nicuبود و ۲ روز هم بخش نوزادان .من جمعه ساعت۹ و نیم صبح زایمان کردم و شنبه ساعت۱۲ مرخص شدم.تو بخش که بودم همه نینی ها پیش ماماناشون بودن ولی من  و دخترم هرکدوممون یه جا بودیم...واسه هممون خیلی سخت بودبه خصوص واسه خودم ولی خداروهزاااااار بار شکر بخیر گذشت.موقع ترخیص بهم گفتن تو فقط استراحت کن بخیه های داخلیم خیلی زیاد بودن ولی من از همون روز همش بین بیمارستانی که دخترم بستری بود و خونه در رفت و امد بودم با درد وحشتناک بخیه ها و مشکل هموروییدم راه رفتن واسم وحشتناک سخت و دردناک بود ولی به عشق دخترم تحمل میکردم.

لطف حق شامل شده بر حال ما...

۱۲-خدارو شکر دکترش میگفت حالش خوبه امادوروز اول نمیشد شیر بخوره از روز سوم شیرمو میدوشیدم میبردم بیمارستان 3ساعتی ۱ بار میرفتم پیشش و بهش شیر میدادم واز روز چهارم رفتم و موندم بیمارستان چون دیگه دخترم روسینه شیرمیخورد و نمیشد تنهاش بذارم روزای خیلی سختی بود دوشب که توبیمارستان بودم همش کارم گریه بود چون اوضاع خودمو بخیه هامم اصلا خوب نبود ولی همش ورد زبونم شکر خدابود.

اون روزا گذشتن با همه ی سختیایی که بود الان دخترم۳ ماه و ۱۹ روزشه و پاره ی تنمه.روزی نیست که از خدا تشکر نکنم چون لطفی  بهم کرده که تا اخر عمرم شرمندشم.

درسته سختی کشیدم ولی همون سختیا پخته ترم کرد.هیچ وقتی تاحالا از سپردن کارام به خدا و توکل بهش ضرر نکردم چون باور دارم که خیرو صلاحمو میخواد.اینو گفتم که هم منتظرای نی نی،هم اونایی که بارداری سختی دارن و هم اونایی که دور از جون بچه ی مریض دارن بدونن خدا هواشونو داره و حواسش بهشون هست.خبرداره که بنده اش داره سختی میکشه میخواد امتحانش کنه ولی اجر و پاداششم محفوظه فقط کافیه راضی باشی به خواست خداو تسلیمش باشی تا ببینی چه ارامشی نصیبت میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی شکر انشالله عسلتون زیرسایه پدرومادرش بزرگ بشه.عکسشم بزاریبد منو هم دعا کنیدلطفا بارداری سختی دا ...

خدا کمکت کنه راحت و بی دردسر زایمان کنی.شرمنده عکسشو نمیشه بذارم معذرت میخوام.