2777
2789
عنوان

سفتریاکسون در شیردهی

3223 بازدید | 12 پست

عفونت ادراری شدید گرفتم باکتریش فقط نسبت به کوتریموکسازول و سفتریاکسون جواب میده.کوتری خوردم خوب نشدم.مجبور شدم سفتریاکسون بزنم.با این که تو نت سرچ کردم تو شیر خیلی کم ترشح میشن آنتی بیوتیکها ولی باز نگران بچممِ.سه تا یه روز درمیون باید بزنم.کسی بوده تو شیردهی زده باشه آمپولش رو؟

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفتریاکسین،۵ساله ممنوع شده،کدوم دکتر احمقی بهت داده؟من به چشم خودم دیدم ایناییکه میگم،دوستم همسن خودم بود ۲۱سالش بود پارسال سر همین عفونت این آمپول رو زد درجا ایست قلبی شد و مرگ مغزی بعدش 😭😭 که کلا مجوز دکتر رو باطل کردن و باید دیه بده،خواهرشوهرمم این آمپول رو تو بارداری زد و قلب بچش واستاد

سفتریاکسین،۵ساله ممنوع شده،کدوم دکتر احمقی بهت داده؟من به چشم خودم دیدم ایناییکه میگم،دوستم همسن خود ...

خود دادگاه و قاضی گفت ۵ساله ممنوعه و فقط قاچاق وارد میشه،توروخدا اصلا این آمپولو نزن

سفتراکس چهار تا زدم چهارتا سفازولین هم زدم. شیرو کم میکنه باید خییییلی آب بخوری

پس نگران نباشم؟اره.. میترسم شیرم خشک شه میخوام شیرافزا بخورم.به بچت هم شیردادی بعد زدنش؟

سفتریاکسین،۵ساله ممنوع شده،کدوم دکتر احمقی بهت داده؟من به چشم خودم دیدم ایناییکه میگم،دوستم همسن خود ...

تو سرم زدم.تزریق مستقیمش میگن خطرناکه..

خود دادگاه و قاضی گفت ۵ساله ممنوعه و فقط قاچاق وارد میشه،توروخدا اصلا این آمپولو نزن

خواهرشوهرمم تو بارداری عفونت داشته،دکترش تو مطب این آمپولو بهش میزنه حتی تو دفترچه هم نمینویسه که برا از داروخونه بگیره، دوروز بعدش به خونریزی میفته خواهر شوهرم و بچش سقط میشه،تو ۱۲ هفته قلب بچه وامیسته، بعد که میره یه دکتر دیگه میگه چرا اجازه دادی این آمپولو بزنه برو شکایت کن ازش

من مامانم بدنش خیلی عفونت میکنه.. گاهی سه چارتا میزنه با فاصله یه روز درمیون.. این دکتر عمومی که منم میرم سفتری میده.من قشنگ تو ازمایشم نوشته بودن که عفونتش فقط با کوتریموکسازول یا سفتریاکسون خوب میشه و نسبت به بقیه انتی بیوتیکا مقاومه.کوتری خوردم خوب نشدم.طولانی مدتشم مضره.چاره ای نداشتم سفتری بزنم