2777
2789

من 28 پریودیمه فردا

ولی ی حسی دارم ک این ماهم باردار نیستم😢

وقتی سینم از 20،21 سیکل سنگین میشه ، یجورایی مطمئن میشم ک باردار نیستم😔 چون خیلی زوده واسه علائم پریودی و نتیجه میگیرم علائم پریودیه شاید...

نمیدونم والا شایدم من عجیب غریبم و این فکرارو میکنم.

ولی الان سنگینی سینم خیلی کمتره

و اینکه علائمی ندارم دیگه...

حدودا 3،4 روز دیگه بی بی چک میزارم

توروخدا دعا کنید باردار باشم این ماه😢

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

خط چهارم ، منظورم این بود ک خیلی زوده واسه علائم بارداری 

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مثل تو فک میکردم ولی اون ماه باردار بودم اومیدوارم هرچی صلاحته همون بشه گلم

مبارکت باشه عزیزه دلم😗 مامانه مهربون ، با نی نیه تو دلت واسه ما منتظرا هم خیلی دعا کنید سر نمازاتون❤

من از موقع تخمک گذاری درد عجیب سینه داشتم وحشتناک بودا خیلی بد. ولی کم کم خوب شد الان چن روز مونده ب پری خیلی اروم شد. 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
من دیروز اقدام کردم هیچ روز دیگه ای هم اقدام نکردم😑 امیدی هس؟

اره گلم خدا بخواد با همون 1 بارم باردار میشی

البته باید حوالی روزهای تخمک گذاری باشه

مبارکت باشه عزیزه دلم😗 مامانه مهربون ، با نی نیه تو دلت واسه ما منتظرا هم خیلی دعا کنید سر نمازاتون ...

چشم حتما عزیزم انشالله خدا دامن همتون سبز کنه من بیشتر از یکسال بودمنتظر بودم خدا همون موقه ی بهم داد ک فکرشو نمیکردم

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج