2777
2789
عنوان

دکترسیده سهیلاعارفی

1239 بازدید | 26 پست

خانم هایی که زیرنظر دکترعارفی هستن.میدونین چهرشنبه ها از چه ساعتی مطب تشریف میارن؟ولطفا تجربه تون ر باایشون دررابطه باطبابتشون در اختیارمون میگذارین؟

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم .شما رفتید پیش دکتر عارفی؟ چطوره؟

من باهاش پانکچر شدم.زیادسوال هات ر جواب نمیده،اماچون همه تعریفش ر میکنن منم باایشون ادامه دادم.سرش شلوغه ولی اونقدرهاهم بد نیست

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من باهاش پانکچر شدم.زیادسوال هات ر جواب نمیده،اماچون همه تعریفش ر میکنن منم باایشون ادامه دادم.سرش ش ...

منم از شهرستان میخوام برم پیش ایشون خوبه به نظرت

خدای مهربونم شکرررررت .
منم از شهرستان میخوام برم پیش ایشون خوبه به نظرت

به نظرم خوبه،مخصوصا اگه از شهرستان هم میخوای بیای ،بهترین گزینه ست

عزیزم من ۲۱ اسفند برای اولین بار وقت دارم ولی شنیدم دکتر خوبیه

شما تجربه تون ازدکترعارفی چطوربود؟ کارشون ر پسندیدین؟

سلام دوست خوبم. نتیجه رفتن پیش دکتر عارفی چی شد؟

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
سلام دوست خوبم. نتیجه رفتن پیش دکتر عارفی چی شد؟

سلام ماه عزیزم.شماهمون ماه هستین که قبلا باهم دوست بودیم؟

فعلا تخمک کشی کردم وجنین ها ر فریز کردم.هنوز هزینه انتقال رنتونستیم جور کنیم تابرم انتقال بدم.برام دعا کن دیگه این انتظار تموم شه.ودیگه مادرشم

سلام ماه عزیزم.شماهمون ماه هستین که قبلا باهم دوست بودیم؟ فعلا تخمک کشی کردم وجنین ها ر فریز کردم.ه ...

آره عزیزم همونم. ان شاءالله مفید باشه و دوست تا نی نی خوشگل و سالم و صالح بیاد تو دلت تا جبران این سالها بشه. پولش رو هم خدا میرسونه.  توکل بر خدا

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
آره عزیزم همونم. ان شاءالله مفید باشه و دوست تا نی نی خوشگل و سالم و صالح بیاد تو دلت تا جبران این س ...

دو سه تا نی نی