2777
2789

هفته هفت بارداریمم هنوز هیچ ویار خاصی هم ندارم هم هوس ترشی دارم هم شیرینی ولی اگه مثلا تو اینستا عکس شیرینی جات ببینم بدجور هوس میکنم تست ابوعلی سینا انجام دادم پسر نشون داد طالع بینی چینی میگه دختره قیافم و هیکلمم تغییری نکرده هفته پنجم نوک دماغ ی جوش کوچولو زد که الان خوابید اصلا صورت و دماغمم تغییری نکرده فقط شکم یکم بزرگ شده حرف وی در چشم چپه و رنگ نوک سینه و سایزشم تغییر نکرده رنگش روشن بود الان ی کوچولو تیره شده ولی بازم روشنه سینه سمت راستم هم همیشه بزرگتر بوده تا الان از هیچی بدم نمیومده به جز پنیر موزارلا پنیر پیتزا که توی ذهنم به شدت تلخ میشه حتی بش فکر میکنم حالم بد میشه تا الان این مدلی بودم.اینم بگم کلا غروب حالم یکم بهم می ریزه یو بار هم کلا بالا آوردم تا الان.ببخشید خیلی طولانی شد.در ضمن آخر هفته باید بر م برای سونو برای اولین بار

این چیزایی که توگفتی شایدم دوقلوباشه

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسره

من خودم خیلی دختر دوس دارم ولی وقتی به خانواده شوهر فکر میکنم چهار ستون تنم میلرزه چون که نوه هاشون همه دختر هستن و فقط ی جاریم دو تا پسر داره.از منم توقع دارن جالبه که خودم سه تا خواهریم و هرکی منو شوهرمو میبینه میگه بهتون دختر میاد ولی بقول شما مادرم میگه با توجه به علائمت به نظر پسره

من خودم خیلی دختر دوس دارم ولی وقتی به خانواده شوهر فکر میکنم چهار ستون کنم مبارزه بی که نوه هاشون ه ...

اصلا علائم الان الکیه بنظرن ظاهرم ک هیچ فرقی نکرده 

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم
حرف vداخل چشم اصلا واقعیت دارررره؟؟؟ من ۷هفتم مگه مشخص میشه ب ای زودی اصلا

مثل من ۷ هفته این😍شما علایمتون چیه.منم به حرف وی توی چشم خیلی معتقد نیستم اما خواستم همه علایممو بنویسم چون مامان ها با تجربه هستن میتونن تشخیص بدن

من خودم خیلی دختر دوس دارم ولی وقتی به خانواده شوهر فکر میکنم چهار ستون کنم مبارزه بی که نوه هاشون ه ...

انشاءالله سالم باشه ،جنسیت واقعا فرقی نمیکنه،نشونه هات به پسر میخوره،گرمتم میشه؟

پرواز را به خاطر بسپار،پرنده مردنی ست.....