هفته هفت بارداریمم هنوز هیچ ویار خاصی هم ندارم هم هوس ترشی دارم هم شیرینی ولی اگه مثلا تو اینستا عکس شیرینی جات ببینم بدجور هوس میکنم تست ابوعلی سینا انجام دادم پسر نشون داد طالع بینی چینی میگه دختره قیافم و هیکلمم تغییری نکرده هفته پنجم نوک دماغ ی جوش کوچولو زد که الان خوابید اصلا صورت و دماغمم تغییری نکرده فقط شکم یکم بزرگ شده حرف وی در چشم چپه و رنگ نوک سینه و سایزشم تغییر نکرده رنگش روشن بود الان ی کوچولو تیره شده ولی بازم روشنه سینه سمت راستم هم همیشه بزرگتر بوده تا الان از هیچی بدم نمیومده به جز پنیر موزارلا پنیر پیتزا که توی ذهنم به شدت تلخ میشه حتی بش فکر میکنم حالم بد میشه تا الان این مدلی بودم.اینم بگم کلا غروب حالم یکم بهم می ریزه یو بار هم کلا بالا آوردم تا الان.ببخشید خیلی طولانی شد.در ضمن آخر هفته باید بر م برای سونو برای اولین بار
من خودم خیلی دختر دوس دارم ولی وقتی به خانواده شوهر فکر میکنم چهار ستون تنم میلرزه چون که نوه هاشون همه دختر هستن و فقط ی جاریم دو تا پسر داره.از منم توقع دارن جالبه که خودم سه تا خواهریم و هرکی منو شوهرمو میبینه میگه بهتون دختر میاد ولی بقول شما مادرم میگه با توجه به علائمت به نظر پسره