2777
2789
عنوان

خانم ها می تونید جنسیت نی نی مو حدس بزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 72 پست
مثل من ۷ هفته این😍شما علایمتون چیه.منم به حرف وی توی چشم خیلی معتقد نیستم اما خواستم همه علایممو بن ...

منم همین حرف وی تو چشم راست دارم علایم دیگه نمیدونم فقط میدونم نافم درد میکنه نمیدونم چراامروزنوبت دکترگیرم نیومد فردامیرم ببینم چیه نافم داره اذیتم میکنه حس میکنم سینه هامم زود سنگین شدن 

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من هفته 15هستم من بیشترکمردردم پاهام سرده دستام خشک شده بعدازظهرتاشب حالت تهوع هام شروع میشدالب ...

من طبق چیزایی که شنیدم فک کنم پسره منم علائم بیشتر مثل شماست ولی از گوشت و مرغ خوشم میاد

منم همین حرف وی تو چشم راست دارم علایم دیگه نمیدونم فقط میدونم نافم درد میکنه نمیدونم چراامروزنوبت د ...

این ک طبیعیه عزیزم منم دورنافم بیشتروقتا دورنافم تیرمیکشه حتی حس میکنم یکی ازداخل میکشه خخخ

خداجون بابت همه خوبی هایی ک درحقم کردی ممنونم ازت😙😙
من طبق چیزایی که شنیدم فک کنم پسره منم علائم بیشتر مثل شماست ولی از گوشت و مرغ خوشم میاد

صورت دختردار تپل میشه توصورت تپل شده عزیزم

نمیدونم والا. توی سونو ان تی بهم نگفت چیه برا همینم انقدر فضولیم گل کرده. باید تا 2 هفته دیگه صبر کن ...

چندهفته ای عزیزم راسته هفته هفده مشخص میشه جنسیت؟

این ک طبیعیه عزیزم منم دورنافم بیشتروقتا دورنافم تیرمیکشه حتی حس میکنم یکی ازداخل میکشه خخخ

چندهفته ای من هفت هفته ام زود نیست نام؟؟؟اخه یکی بهم گفت ماهای اخرناف اینجوربایدبشه

چندهفته ای من هفت هفته ام زود نیست نام؟؟؟اخه یکی بهم گفت ماهای اخرناف اینجوربایدبشه

من ازاول بارداری بیشتروقتا نافم تیرمیکشید تا الان ک15هفته ام چیزی نیس طبیعیه

شیرینی پسره ترشی دختر چون من سر پسرم خیلی شیرینی هوس میکردم 

توی نت برعکس نوشته ولی منم که قبلا شیرینی برام مهم نبود الان خیلی مهم شده😂در کنارش علاقه به ترشی مثل آبغوره آب نارنجم دارم هرروز میخورم یکم ولی از وقتی این تاپیکو زدم به ی نتیجه رسیدم شیرینی خورها و شور دوست ها انگار به پسر بیشتر میخوره

من ازاول بارداری بیشتروقتا نافم تیرمیکشید تا الان ک15هفته ام چیزی نیس طبیعیه

وای دیروزتاحالامردم ب دکترت نگفتی من باید یه سربرم دکترتابرام سونوبنویسه