2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی چی خوبه

366 بازدید | 34 پست

سلام خانوما میخوایم ماشین ظرفشویی بخریم حداکثر قیمتش 5 میلیون میخواستم ببینم بوش رومیزی 8 نفره خوبه؟ 

لطفا تجربه هاتونو درباره ماشین طرفشویی درباره مصرف اب و برق و مواد مصرفی و مدت شستشو و هر چیزی که مربوط بهش میشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم تازه خریدم.اماهمون موقع خیلی پرسوجو کردم هیییچکس رومیزیها رو توصیه نکرد.

کم کم باید ۱۴ نفره بخری.

من ال جی خریدم راصیم ازش.

اما مارکهای ایرانی بااین قیمت هس ولی من نمیدونم کدومش خوبه.

و اینکه حتما این ویژگی رو داشته باشه ک بتونه فقط یه سبدشم بشوره

بوش نگیر چون جدیدا تقلبی شده و خیلی افتصاحه، مادرشوهر من بوش خریده همه ظرفاش خراب شده و پر از خط خطی.

من سامسونگ دارم راضیم. البته برا من اخرین نمونه سامسونگ بود که کره ای اصل بود. ولی مامانم هم پارسال سامسونگ خرید و با اینکه چینی هست خیلی راضیه. کاملا کم مصرف و اینورتر. مصرف ابش هم کمه و در ضمن میتونی بزاری روی برنامه صرفه جوییش که کمتر هم اب مصرف کنه. من توی ظرفشوییم نمک نمیریزم، چون سیستمش جوریه که با همون نمک کم توی قرصای ظرفشویی جواب میده و سختی اب رو میگیره. ولی مادرشوهرم که بوش داره باید حتما توش نمک بریزه و کلی هزینه میکنه بخاطر نمک