خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بسم الله الرحمن الرحیم. خواهر من اینهیچیش معلوم نیس. دکتر نتونسنه بگه انتظار داری ما بگیم؟؟؟ برا تعیین جنسیت کلمقرمز امتحان کن. یا سوزن و ادرار. برا من درست درومد این دو. گوگل کنی میاد
گوشه سمت چپ ایستاده است انگاری خیلی عکسش روبد گرفته بذار ببینم میشه یه بهتر گرفت
مال منم چپ عکس بود . گفتن دختره
فردا میرم سونو ببینم درست گفتن یانع😁
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....