2777
2789
عنوان

دلنوشته...

289 بازدید | 20 پست

از زن بودنم متنفرررم... دلگیرررم...

چقدر دنیای مردا بی احساس و سرده... وقتی در نتیجه یه رابطه نه چندان دلچسب متوجه وجود کس دیگه ای در وجودت میشی... وقتی که با تمام وجودت یه شونه مردونه می طلبی که حمایتت کنه و بهت بگه نگران نباش من هستم...اما بجای این شونه و صدای گرم با جمله` بندازش ` مواجه میشی... چیزی در تمام وجودت می لرزه ... که ایا من مقصر بودم که الان باید درد و گناه این نابودی رو تحمل کنم؟؟

وقتی بعد از کلی تلاش نافرجام برای از بین بردن بخشی از وجودت می بینی هنوز سر جاش مونده... میای حرف میزنی و میگی بیا نگهش داریم... میگه: هر جور راحتی!!! ولی در عمل و با رفتارش نشون میده که خودت تو این مسیر تنهایی... دلم گرفته... دوست ندارم مرتکب اشتباهی بشم که در آینده پشیمون بشم... اما واقعا تحت فشار بدی هستم... حال جسمی و روحیم خوب نیست... پسرم توی این ماجرا داره ضربه میخوره... اینقدر شجاعت در خودم نمی بینم که بخام با همه این مسایل بجنگم...

خانواده ام به اندازه خودشون دارن حمایتم می کنن اما واقعا نیاز به حمایت کسی را دارم که اسمش شریک زندگیمه... شاید انتخابم از اول درست نبوده...

شاید اگر درست انتخاب کرده بودم ......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله... و اینکه ایشون جلوگیری می کرده و اشتباه از خودش بوده.... 

عزيزم چرا اينو بهش نميگي؟

خب بگو اگه ميگي يكي بسه من با باد هوا باردار نشدم بايد حواسشو جمع ميكرد سفت و سخت!

سر بچه اولتون بدقلقي نكرد؟

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇

شوهرتو. ولش کن . ببخشیدا گمشه . فک کن نیس. فک میکنی بقیه مردا خیلی تحفه ان. بچتم نگه دار‌. بخاطر بی فکری یه بی فکر خودتو عذاب وجدان نده. تا اخر عمر ولت نمیکنه عذاب وجدان.

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

ببخشید اسی.اما خیلی💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩 خورد بیجا کرده میگه بندازش اون جنین الان جون داره.مثل اینه که یکی جون یه ادم بزرگ و بگیره.بیخود کرده زن گرفته یا خیلی بیخوذ کرده مراقب روش پیشگیری نبوده.حالا که شده مجبور ساپورتت کنه

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
ای خدا جان میدونم الان شما دوس داری نگهش داری و اون نه بلاخره یکی تون به خواسته اون یکی تن بده 

منم خیلی مشتاق نگه داشتنش نیستم... اما ته دلمم راضی نیست به از قصد انداختنش... مذهبی نیستم...اما می دونم بعدش عذاب وجدان می گیرم.... یه جورایی دلم میخواد اگر عمرش به دنیا نیست خودش بیفته و من کاری نکرده باشم.....

هر دومون مخالف بجه دوم بودیم.... اما وقتی پیش آمده .... به نظرم نباید یکطرفه و یکجانبه تصمیم گرفت... اون خودشو کشیده کنار... دیشب به پسرم کم محلی می کرد و بچه با گریه صداش می کرد که بابا .... بیا..... اما محل نمیذاشت... منظورش این بود که از این به بعد اینا میشن دو تا.........

عزيزم چرا اينو بهش نميگي؟ خب بگو اگه ميگي يكي بسه من با باد هوا باردار نشدم بايد حواسشو جمع ميكرد س ...

نه اولی را بعد از شش سال آوردیم و با برنامه بود... هر دومون خیلی مشتاق بچه نیستیم...

ببخشید اسی.اما خیلی💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩 خورد بیجا کرده میگه بندازش اون جنین الان جون داره.مثل اینه ک ...

وقتی بهش گفتتم جون داره... گفت اون الان فقط یه نطفه است... شلوغش نکن....

من مدام پسرمو نگاه می کرد... گفتم اینم اول همین بوده اما الان جونمونه.....اما مسخره میکنه... 

به نظر منم نندازش گناه داره بچته از وجودته

دلت میاد؟؟میدونم شرایطت بده ولی گناهش یه طرف عذاب وجدانت یه طرف اما اینکه خدا خواسته تو این شرایط باردار بشی حتما حکمتیه شاید اوضاعتون بهتر میشه و هزار شایده دیگه

خودتو عذاب نده بزار حالا که ناخواسته اومده اگر عمرش به دنیا نیست ناخواسته بره

یا اباعبدالله الحسین