2777
2789
عنوان

عقدکرده ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 43 پست
لباس عروس نپوشیدی فقط برایه عکس؟

نه اصلا. حتی برام مهمم نیست.  تو مجردی خیلی دنبال عروس بودم. اما بعد که دیگه افتادم تو پروسه عقد و بله برون به نظرم مسخره اومد. 

فعلا بی امضا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی بود...درود بر شما..

من عقدم محضر بود..و قرار شد جشن عروسی بگیریم.که پدرم به خانواده همسرم گفتن جشن نگیرید هروقت بچه ها خواستند برن سر زندگیشون یه رستوران بگیرید و درجه یک ها رو دعوت کنید...سرویس طلا هم نمیگیرم..جهیزیه هم خودم میبرم ...خانواده همسرمم گفتند پول جشن میدیم به خودتون هرجور دوست داشتید خرجش کنید مال خودتونه.

گفتم بهش، گفتم مامانم عقد نمیگیره، تو عروسیو بگیر میگه اینهمه مهمون دعوت کنیم خرج کنیم اخرم بیفتیم ...

حداقل اگه راضی نشد،لباس عروس بپوش عکسایه شیک بگیرید،بروبهترین اتلیه...

عالی بود...درود بر شما.. من عقدم محضر بود..و قرار شد جشن عروسی بگیریم.که پدرم به خانواده همسرم گفتن ...

آفرین شما یک درجه از ما بالاتر بودین که درک خانواده ها هم بالا بود. خوشبخت بشین

فعلا بی امضا
چرا؟

چون پدرم نظر منو پرسیدن و من گفتم جشن عروسی ذره ای برام مهم نیست و از طرفی هم خانواده همسرم تا الان معرفتشون رو نشون دادند و ما مثل این تجربه رو برای خواهرمم داشتیم و شکر خدا خوب بود و با پول عروسی جلو افتادن...ما هم گفتیم این هزینه ها رو در جای بهتری خرج کنیم.

وقتی یه دختر  تو عقده، هم هیجانش بالاست هم سنش کمه هم تحت فشاره، ممکنه فکر کنه اگر یه چیزی تو جشنش کم باشه، حتما زندگیش خراب میشه. اگر جهیزیه ش یه چیزی نداشته باشه حتما بدبخت میشه. بیشتر هدفم این بود که بگم اینا ملاک نیستن..  دخترخاله های من پدرهاشون راننده تاکسی و کارگر هستند اما پدر من پزشکه.  ولی انقدری که اونا اصرار به داشتن همه چیز اونم از نوع برند میکردن،  من نداشتم. همه وسایل خونه ما ایرانی و پارس خزره. با اینکه خونه پدرم بهترین ها رو داشتم. سخت نگیرید.  اینجوریه که دعوا میشه وقتی حساسیت تو خرید جهیزیه زیاده، تا یه نفر بگه عه! چرا بوش نخریدی؟ بعد تازه عروس داغ میکنه که چرا خواهرت این حرفو زد و..... اینا موضوعاتیه که تو تاپیکا خوندم. 

فعلا بی امضا
چون پدرم نظر منو پرسیدن و من گفتم جشن عروسی ذره ای برام مهم نیست و از طرفی هم خانواده همسرم تا الان ...

خوشبخت باشید،البته منم سرویس طلا و کلی چیزایه دیگه نداشتم،اما من نگفتم نگیرید خودشون نگرفتن،ما فقط هیچ شرطی براشون نذاشتیم که توفشار باشن اونام انجام ندادن

وقتی یه دختر  تو عقده، هم هیجانش بالاست هم سنش کمه هم تحت فشاره، ممکنه فکر کنه اگر یه چیزی تو ج ...

چقدر برام جالب بود ..طرز فکرامون شبیه همه...منم چرخ گوشت و غذاسازم پارس خزر برداشتم...مهم ارامش داشتن در کنار همسره م اون انرژی که باید دریافت کرد...اینقدر این وسیله ها بیاد و بره...