الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امروز ک ماشین گرونترشده.....خدا لعنتشون کنه مردم توگرفتاری افتادن.....
۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
ما خودمون خونه داشتیم نزدیک خانواده شوهرم بودیم خانواده شوهرم باعث شدن بچه ام سقط بشه و من و همسرمم نتونستیم دیگه اونجا باشیم و اومدیم خونه رهن کردیم خرداد قرار دادمون تموم میشه و صاحب خونه هم میخواد خونه رو بفروشه
خونتون را چندوقته میسازین و دستتون بنده؟ چندطبقس ؟چقدر جوازگرفتین ؟کلا چقدر تاحالا هزینه کردین؟؟؟؟؟ماهم ی زمین داریم میخوایم بسازیم ولی پول نداریم میخوام ببینم میشه خورد خورد وکم کم ساخت یا ن