2777
2789
عنوان

میخوایم ماشین بفروشیم ناراحتم

517 بازدید | 21 پست

داریم خونه میسازیم قیمت‌ها وحشتناک رفته بالا خونه مون کارهای کلی اش تمام شده مونده ریزه کاری هاش و پول کم آوردیم جای دیگه زمین داریم گذاشتیم برا فروش خبری نیست چک داریم مجبوریم بفروشیم خیلی ناراحتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز ک ماشین گرونترشده.....خدا لعنتشون کنه مردم توگرفتاری افتادن.....

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن

میشه خانمی چندتا سوال ازت بپرسم؟؟؟؟؟؟

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن

ما خودمون خونه داشتیم نزدیک خانواده شوهرم بودیم خانواده شوهرم باعث شدن بچه ام سقط بشه و من و همسرمم نتونستیم دیگه اونجا باشیم و اومدیم خونه رهن کردیم خرداد قرار دادمون تموم میشه و صاحب خونه هم میخواد خونه رو بفروشه

بپرس عزیزم

خونتون را چندوقته میسازین و دستتون بنده؟ چندطبقس ؟چقدر جوازگرفتین ؟کلا چقدر تاحالا هزینه کردین؟؟؟؟؟ماهم ی زمین داریم میخوایم بسازیم ولی پول نداریم میخوام ببینم میشه خورد خورد وکم کم ساخت یا ن