2777
2789
عنوان

روانشناس کودک خوب در تهران

121 بازدید | 11 پست

مامانای گل یه روانشناس کودک خوب پیدا کردم واسه دخترم. تو اینستا اتفاقی پیجش را دیدم دیروز واسه اولین بار رفتم پیشش. اسمشون خانم دکتر ساحل گرامی هست .خواستم به شما هم بگم. اینم پیج اینستاشونه راستی شماره مطبشون ۴۴۰۰۸۵۹۸

@bestparent

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دکتر مهسا ساداتی عالیه، دختر ۴ ساله من مشکوک به اوتیسم بود که بعد کلی مصرف قرص و داروی شیمایی،

یکی  از دوستام خانم دکتر ساداتی رو به من معرفی کرد ایشون چون تخصصشون کودک هست با تستهای مختلف و بازی درمانی خدا رو شکر بیماری دخترم رو کنترل و العان خیلی بهتر شده 

از دوستانی که فرزندشون مشکوک به اوتیسم و یا بیش فعالی و یا هر اختلال دیگه ای که دارند، ایشون عالی هستند در ضمن کلینیکشون غرب تهران (شهر آرا) وشماره کلینیک ۸۸۲۶۷۰۴۰ و۸۸۲۶۷۰۶۸ و نمیدونم کارم درسته یا نه ،شماره موبایل ایشون۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸ است اگه با خودشون هماهنگ کنید زودتر وقت میدن در ضمن دوستان ایشون تاکیدشون این هست هرچه سن کودک کمتر باشه درمان سریعتره 

من خواستم تجربه خودم رو با دوستان در میان بگذارم شاید مفید باشه.

سلام دوستان

من دخترم رو بردم پیش دکتر خوشابی. گفت بودن اختلال نافرمانی مقابله ای داره. کلی هم ما رو برد و اورد.  دو میلیون هزینه کردم انگار نه انگار. تا یکی خانم دکتر ساداتی رو معرفی کردم. بچه رو بردم پیشش. انرژیش خیلی مثبت بود. هزینه جلساتش هم نصف خوشابی بود. اول تست گرفت بعد گفت بچه مشکل خاصی نداره فقط کمی مشکل ارتباطی داره. ده جلسه بازی درمانی گذاشت. هر جلسه هم یکسری تکلیف برای خونمون میداد. توی ده جلسه این بچه از این رو به اون رو شد. هنوز هم بعد از سه ماه، ماهی یکبار دخترم رو میبرم که باز یک یاداوری تو ذهنش بشه. چون استاد دانشگاهه همیشه کاراموز داره اما همه کارا و بازی ها رو خودش انجام میده. عالی بود. اینم شمارش ۸۸۲۶۷۰۴۰-۸۸۲۶۷۰۶۸- ۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸

سلام عزیزان

خانم دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک اخیرا به دلیل تعداد مراجعات زیاد منشی تمام وقت جهت رزرو نوبت با شماره همراه 09128398588 گرفته اند

از دوستانی که از ایشون وقت میخوان میتونند بصورت شبانه روزی وقتشون رو از منشی ایشون بگیرند

سلام دوستان من دخترم رو بردم پیش دکتر خوشابی. گفت بودن اختلال نافرمانی مقابله ای داره. کلی هم ما ...

سلام دوستان 

شنیدم خانم دکتر مهسا ساداتی از اول مهر کلینیک جدید در بلوار مرزداران هستند لطفا جهت رزرو وقت و گرفتن آدرس کلینیک جدید ایشون

با منشی شخصی به شماره 09128398588 بصورت شبانه روزی تماس بگرید

44263250

44386932

من خیلی از سایت رو گشتم تا بهترین روانشناس گودک در تهران رو پیدا کنم که توی سایت پزشکا چندتا از بهترین روان شناس رو پیشنهاد داده شما هم دکتری رو می شناسید معرفی کنید.https://pezeshka.com/the-best-child-psychologist-in-tehran/#lwptoc11