2777
2789

چیکار کنیم موقع غذا پختن همه جا رو ب هم نزنیم  هزار تا ظرف الکی کثیف نکنیم  این خودش مدیریت و نمیدونم چی چی میخواد که من بلد نیستم     مثلا مامانبزرگ من یه غذای پیچیده درست میکنه دو تا ظرف کثیف میکنه من یه غذای ساده درست میکنم صد تا ظرف کثیف میکنم  خیلی خسته میشم انقد ظرف میشورم   چیکار کنیم ظرف زیاد کثیف نکنیم؟ب نظر برا بعضیا سوال مهمی نیاد ولی برا من خیلی مهمه و الان پاهام دارن درد میکنن

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم با دوتا ظرف در صورتی میشه غذا درست کرد که بدت نیاد تو ظرف کثیف مثلا گوجه خورد کنی

من با چاقویی که سیب زمینی خوردمیکنم نمیتونم گوجه هم خورد کنم حتما باید یه چاقوی دیگع بردارم همین میشه که یه کوه ظرف به جا میمونه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

راه دیگه هم اینه که بلافاصله اب بکشی ودوباره همونو استفاده کنی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من اویل ک قرمه میپختم فک کنم فقط سبد سبزی تمیز می موند..

بعد یاد گرفتم ک اول سبزی رو تو قابلمه تفت بدم بریزم تو یه بشقاب بعد پیاز رو تو همون قابلمه تفت میدم لوبیا رو هم همزمان با گوشت میزارم بپزه..

بعد تا ظروف ادویه رو استفاده میکنم یه دستمال میکشم میزارم تو کابینت ک همیشه تمی بمونن..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

به خاطر اینکه مامان بز گ شما مثل من تا کوچکترین ظرف رو کثیف میکنه فوری میشوره میزاره کنا ر هی روی هم روی هم جمع نمیکنه

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

باید یه جسم خسته و تنبل داسته باشی مث من 

اول یدونه کارد ک باهاش همه چیو خورد میکنم،یدونه تخته،دوتا قاشق،یکی واسه برنج یکی واسه اون یکی،دوتا قابلمه یا ماهیتابه،اگه هم لای پلو باشه،ک اول برنجو میپزم ریختم تو صافی بقیه موادو تو همون سرخ میکنم قاطی میکنم ،تخته و صافی و اینام تا کارم تموم شد میشورم

اون لبخندی ک برای پنهان کردن دردت میزنی،لبخند،خداست به بنده اش.اون لبخندی که پشتش خدا باشه،تمام مشکلاتو حل میکنه....💕وزن66🔒 هدف55🔐 قد170

بخواهیم هم بشوریم دوباره استفاده کنیم هم تنبلبم میاد هم وقت میگیره

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
باید یه جسم خسته و تنبل داسته باشی مث من  اول یدونه کارد ک باهاش همه چیو خورد میکنم،یدونه تخته ...

من ار وقتی دمی میکنم دیگه صافی کثیف نمیشه یکی از ظرفامو کم کردم 😐