2777
2789
عنوان

جلبک دریایی تا حالا مصرف کردین؟

895 بازدید | 5 پست

برای لاغر شدن شنیدم خوبه

کسی اینجا هست که خودش یا اطرافیان مصرف کرده باشن؟

تو نت سرچ کنین نوشته سرشار از ویتامین و پروتیین

و لاغرکننده

برای لاغرشدنم دنبال خوردنیم😁

آخه من بچه شیر میدم وقتی کمتر میخورم شیر ندارم اصلا😧

حالا شنیدم این چون ویتامین پروتیبن داره برای شیردهی هم خوبه

میخواستم ببینم کسی نتیجه گرفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها شوهر من برای لاغریش فقط چای سبز مصرف میکنه یعنی عالیه این چای خیلی کم کرده

چای سبز+تخم گشنیز+زیره سیاه+آویشن هر روز براش دم میکنم میخوره چون یبوست داره برگ سنا هم قاطیش میکنم

خیلی خیلی عالیه این

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

بچه ها شوهر من برای لاغریش فقط چای سبز مصرف میکنه یعنی عالیه این چای خیلی کم کرده چای سبز+تخم گشنیز ...

عزیزم میشه بگی از هر کدوم چه مقدار میریزی؟

و طی چه مدت چقد کم کردن؟

عزیزم میشه بگی از هر کدوم چه مقدار میریزی؟ و طی چه مدت چقد کم کردن؟

از هر کدوم یه کوچولو چای سبز یک قاشق مربا خوری اونیکیا از نصفم کمتر باشه سرپر هم نباشه

نزدیک یه ساله استفاده میکنه همسرم ولی همون یکی دو ماه اولم که دیگه رسما استفاده میکرد هرکی میدید میگفت انگار 10کیلو کم کرده

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️