2777
2789
عنوان

دوستان لطفا در مورد این رنگ مو نظر میدید+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولي قشنگتره  دكلره كامل ميخواد، رنگش فانتزيه و مثل همه چيزاي خوشگل دنيا بي دوامه

ای وای اصلا به فانتزی بودنشون دقت نکردم😯

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

هر دوش قشنگیه.منم فکر میکردم روشن بهم نمیاد ولی یه بار گذاشتم خیلی خوب شده بود.منم پوستم گندمیه

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
خیلی نزدیک به همن. فک کردی دقیقا همین رنگ درمیاد؟ که انقد دقیق شدی رو جزئیات؟ اونم آرایشگر تازه کار ...

آخه زیاد رنگ نکردم موهام رو به خاطر همین حساس شدم

کلا توی این مورد بی تجربه ام 

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

اگ میخوای دکلره کنی ی ارایشگر حرفه ای برو سابقه اش خوب باشه

وگرنه مثل موهای من هم میسوزن هم میشکنن هم وز میشن و کوتاه افتضاحه

تاپایین کمرم بود لخت لخت

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
ای وای اصلا به فانتزی بودنشون دقت نکردم😯

همه رنگ موها بعد چند بار شستشو يا طيفهاي مختلف قهوه اي ميشن يا اگه دكلره داره طيف هاي محتلف زرد و نارنجي 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
این رنگا دو بزنی دقیقا بعد ی بار حموم لزین رو ب اون رو میشن من ک موهامو نابود کردم تو جریان این دکلر ...

وای چقدر بد 

یواش یواش دارم پشیمون میشم😥

اگ میخوای دکلره کنی ی ارایشگر حرفه ای برو سابقه اش خوب باشه وگرنه مثل موهای من هم میسوزن هم میشکنن ...

مرسی از راهنماییت

زیادسخت نگیر،،،،جنس موهات خوب باشه هر رنگی بذاری خوشکل میشه،،من خودم یه ماه روشن میذارم یه ماه تیره،،واسه تنوع نیازه،،ازرنگ روشن نترس حتما بهت میاد

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭