2777
2789
عنوان

تروخدا سوالمو جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 30 پست
چند روز ک عقب انداختی ؟ اگه زود رفته باشی معمولا پایینه و هر چی میگذره میره بالاتر ؛ ولی کلا بتای ۱۰ ...

قربونت ممنون کلا سه روز گذشته بود منتها چون دارو مصرف میکردم پریودیم سروقت نیس اصلن فک نمکردم باردار باشم بی بی گذاشتم دیدم مثبته بعد آزمایش دادم از بس من و همسرم هولیم 

کوچولوی عزیزمو برام حفظ کن خدایا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت ممنون کلا سه روز گذشته بود منتها چون دارو مصرف میکردم پریودیم سروقت نیس اصلن فک نمکردم باردار ...

پس خیلی زود رفتی معلومه ک کمه؛ عزیزم بتا بالای ۲۵ نشونه ی بارداری 😘

در انتظار رویت؛ ما و امیدواری...
نگران نباش .اصلا فرض کن چند روز دیگه تازه میخوای ازمایش بدی .داروهات هم مصرف کن 

دیگه فعلا چاره ای ندارم جز صبر واقعا چه قدر خانوما بدبختن همیشه باید انتظار بکشن هر دوره ای از زندگی به نحوی

کوچولوی عزیزمو برام حفظ کن خدایا
دیگه فعلا چاره ای ندارم جز صبر واقعا چه قدر خانوما بدبختن همیشه باید انتظار بکشن هر دوره ای از زندگی ...

نفرمایید اینجوری .اگر بخوام در مورد خانمها براتون ادرس بدم میدونید که نتهنها بدبخت نیستند بلکه خیلی هم بزرگوار و با شکوه هستند .مهمترینش اینه که مادر هستند و مادر . و خداوند برای قیاس مهر و محبت خود مهر مادری رو مثال میزنه

هیچی والا راحت باش خواهر

من راحتم .اگر منظورتون طعنه زدن بود .که خوب نیست . اگر شوخی باشه .خب ایرادی نداره ول به عرضتون برسونم که ازمایش بتا رو من دارم انجا میدم برای بیماران 

من راحتم .اگر منظورتون طعنه زدن بود .که خوب نیست . اگر شوخی باشه .خب ایرادی نداره ول به عرضتون برسون ...

ن والا ما کجا میتونیم حریف مرد شیم ک اینجا شیم .  ازمایش بتا چی هست ؟

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!