2777
2789
عنوان

تروخدا سوالمو جواب بدین

271 بازدید | 30 پست

عدد بتام 100بود دلهره گرفتم ممکنه باردار نباشم دکترم گفت یه هفته دیگه دوباره آزمایش و تکرار کن حالم بده میترسم باردار نباشم

کوچولوی عزیزمو برام حفظ کن خدایا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بارداری مبارکه ولی دکتر میخواد ببینه طبیعی میره بالا یه نه چون یکروز درمیون باید دوبرابر بشه اگر خدای نکرده بیش از حد یا کم بشه نرمال نیست و مشکلی هست

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....
نه عزیزم بارداری که دوباره چک کردنش واسه اینه که ببینن بالا رفته بتا یا نه اصلا نگران نباش عادیه&nbs ...

ممنون خدا کنه اره خودشم گفت میخام ببینم بالا میره یانه  دوبار سقط داشتم الانم تحت نظر بودم بعد هفت هشت ماه باردارشدم خدا کنه بمونه 

سلام چرا دلهره .نگران نباشید .ایشون درست گفته چند روز دیگه ازمایش بدید .اگر رفته باشه بالا که مبارکه ...

دلهره بخاطر اینه که دوبار سقط داشتم دیگه نمیخام دوباره شکست بخورم و طعم تلخ مادر نشدن و بچشم

دلهره بخاطر اینه که دوبار سقط داشتم دیگه نمیخام دوباره شکست بخورم و طعم تلخ مادر نشدن و بچشم

خب این استرس و دلهره خوب نیست .انتظار سخته و کاملا درکتون میکنم .ولی سعی کن کمتر دلهره داشته باشی .کتر بهش فکر کن تا این چند روز بگذره 

اول دی آخرین پریودیم بوده من سوم بهمن آزمایش دادم

چند روز ک عقب انداختی ؟ اگه زود رفته باشی معمولا پایینه و هر چی میگذره میره بالاتر ؛ ولی کلا بتای ۱۰۰ هم نشونه ی بارداریه؛ مبارکه عزیزم 

در انتظار رویت؛ ما و امیدواری...
خب این استرس و دلهره خوب نیست .انتظار سخته و کاملا درکتون میکنم .ولی سعی کن کمتر دلهره داشته باشی .ک ...

آخه کلی دارو برام نوشته دکترم خیلی گرون شد میترسم استفاده کنم و هیچی به هیچی