2777
2789
عنوان

بچه ها من یه اشتباهی کردم مثل سگ پشیمونم خاک بر سرم از شدت عصبانیت..

| مشاهده متن کامل بحث + 13933 بازدید | 253 پست

کار اشتباه خاک بر سریم اینجاست

پیام دادم بهش خانم این باطری خرابه شما مسئولید

یا هزینه باطری را بدید

یا این پول حروم و همش میشه اه و نفرین به بچه ات تو حق بچه هامو گرفتی خیر نمیبینین هیچ کدوم

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید
کار اشتباه خاک بر سریم اینجاست پیام دادم بهش خانم این باطری خرابه شما مسئولید یا هزینه باطری را بد ...

سلام عزیزم ...........نمیتونید برین همون آدرس که اسنپ فرستادین ؟.......

مامان ترنم سابق......عضویت 1387

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از استرس و غشه شبا نصف شب حالت لرزه و ترس بلند میشه

نمیتونی به اون فامیلتون بگید پی گیری کنه؟

ببین بحث پولش و ماشین شارژی و دل بچرو بذاریم کنار

این به ظاهر آدمهای به ظاهر خانواده باید بفهمن هر غلطی نمیتونن بکنن

مامان منم یبار چرخ خیاطی دست دوم خرید خراب بود انقد ما میرفتیم در خونه زنه و میومدیم باز نمیکرد خدا ازش نگذره

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

یه چندتا پیام دادم شماره اشو ذخیره کردم دیدم تو تلگر..ام عضو اونجا هم همون پیاما را دادم جواب نداد کلی وقت گذشت

ولی من بعدش پشیمون شدم از حرف و رقتارم سریع رقتم صدقه انداختم براشون

حالا خودتون رو ناراحت نکنید تو روحیه پسرتون تاثیر بدی میذاره, جلوش هیچ رفتار منفی نداشته باشید که غصه میخوره, اثر بدی داره

در درجه اول بسپارید به خدا..

بعد اگه میشه به طرف بگید اگه پول رو پس نده از طریق قانونی اقدام میکنید, یه طوری باهاش حرف بزنید که بترسه

کار اشتباه خاک بر سریم اینجاست پیام دادم بهش خانم این باطری خرابه شما مسئولید یا هزینه باطری را بد ...

الان اون میتونه بگه شما بهانه گیری میکردید

ولی درهرحال حق نداره جواب نده

اس بده بگو شکایت میکنم ادرستو دارم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
یه چندتا پیام دادم شماره اشو ذخیره کردم دیدم تو تلگر..ام عضو اونجا هم همون پیاما را دادم جواب نداد ک ...

وا صدقه چی انداختی،چرا الکی خودتو محکوم میکنی اونا حروم خوری کردن،هرچی بهش گفتی حقش بوده 

یه چندتا پیام دادم شماره اشو ذخیره کردم دیدم تو تلگر..ام عضو اونجا هم همون پیاما را دادم جواب نداد ک ...

واااااااا .

برا چی پشیمون شدی؟! کار بدی نکردی که

براش صدقه هم دادی؟!

تا آدمای ساده و مهربونی مثل شما هست اینهمه آدم دیگه گرگ تر شدن

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
خانومااااا عزیزززای دل خشکلاا این خانوم گفت پسرش وضعییت خوبی نداره حالش بده  خواستن یکاری ...

دقیقا همش گریه میکنه و جیغ میزنه غذا نمیخوره شبا خواب نداره از وقتی این ماشینو دیده همش میگه ماشین ولی از بس دیده تو ش.ارژ میگه ش.ارژ شه بازی کنم

ولی نمیدونه خراب درکل

اخی عزیزم ایشالله خدا جواب دل مهربونت و بده برات بسازه

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....
دقیقا همش گریه میکنه و جیغ میزنه غذا نمیخوره شبا خواب نداره از وقتی این ماشینو دیده همش میگه ماشین و ...

چندسالشه؟

گذشت تا کلی وقت دیگه اومد توتل.گرام جواب داد تو خیلی دهاتی کلی حرف بارم کرد بهش گفتم تو باید میگفتی چرا نگفتی من چند بار زنگ زدم با زبون خوش باهات حرف بزنم ولی تلفنتو دایورت کرده بودی بچه نیستم که بگی خواب بودم کسی که خوابه تلفنشو دایورت میکنه یا رو بی صدا میزاره

بعدش دیدم زنگ زدم دادم به شوهرم جواب داد شوهرش بود

عزیزم کارت بدتر حق الناس به گردنت میندازه . هر کدوم از ما برای ایستادگی در مقابل ظلم و دزی مسئولیم . چون اگر تلاشی برای رسوا کردنش نکنی ایشون و افراد زیادی تو جامعه، با دیگران هم همینکارو میکنن

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.