2777
2789
عنوان

بچه ها من یه اشتباهی کردم مثل سگ پشیمونم خاک بر سرم از شدت عصبانیت..

| مشاهده متن کامل بحث + 13933 بازدید | 253 پست
دقیقا همش گریه میکنه و جیغ میزنه غذا نمیخوره شبا خواب نداره از وقتی این ماشینو دیده همش میگه ماشین و ...

عزیزدلم انشالله ک حال پسرت روز ب روز بهتر و شاداب تر میشه

شماهم خودتو عذاب نده کار اشتباهی نکردی توهینیم ک نکردی هرکی جای شما بود همینو میگفت

خودتو سرزنش نکن و ناراحت نباش

واگذار کن ب خدا

گذشت تا کلی وقت دیگه اومد توتل.گرام جواب داد تو خیلی دهاتی کلی حرف بارم کرد بهش گفتم تو باید میگفتی ...

غلط کرد که گفت داهاتی

اینسری بگو تو از کدوم داهات دزد پروری اومدی تهران؟

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالشه؟

2 سال و 8 ماه

بعد شوهرش عصبی گفت نه پیش ما بوده سالم بوده خوتون خرابش کردین

راستی تو پیام بهش گفتم میرم شکایت میکنم و با مامور میام دم خونتون تا اینو گفتم زنگ زد

شوهرم خداراشکر عکس من خیلی خیلی خیلی صبور و نرم باهاش با ملایمت حرف زد همش از رفتار منم عذرخواهی کرد

گفت بیا باهم حلش کنیم جریانو براش گفت که چجوری بوده درکل کارنکرده تا بعد اقا قبول کرد که اره باطریش خراب بوده وخانمش نگفته

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید
2 سال و 8 ماه بعد شوهرش عصبی گفت نه پیش ما بوده سالم بوده خوتون خرابش کردین راستی تو پیام بهش گفتم ...

اگه شده برید درخونشون پس بدید برید که پرروترنشند 

بعد برابچه یه ماشین قسطی بخرید میدونم پول ندارید ولی روحیه بچه مهم تره

به نظرم پرده برای خونتون واجب تر از ماشین شارژی هست این بهتر ین موقعیت هست که به پسرتون یاد بدید خیلی مواقع باید به امور مهم زندگی پرداخت و مابقی را در نوبت های دیگه انجام داد

به پسرتون یاد بدید این مسایل را و بهش قول بدید در فرصتی که بتونید براش میخرید تا یاد بگیره عزیزم

تا رضا(ع)هشت و جواد(ع)نه باشد * بگزارید که هشتم گرو نه باشد

ولی باز قبول نکرد که هزینه اشو بده شوهرم گفت باشه من تو زندگیم خیلی خرج میکنمخدایی هم همینطور سه سال دندوناش دردمیکرد ولی نمیرفت برای دندوناش ولی برای منو بچه هام کم نزاشته کشتمش تا رعت دندوناشو درست کرد برای خودش

گفت من این پولا میادو میره ولی چیزا دیگه میمونه

پول حرومتون و نفرین حلالتون و گوشی قطع کرد

ولی باز قبول نکرد که هزینه اشو بده شوهرم گفت باشه من تو زندگیم خیلی خرج میکنمخدایی هم همینطور سه سال ...

خب ؟خوب گفته

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
به نظرم پرده برای خونتون واجب تر از ماشین شارژی هست این بهتر ین موقعیت هست که به پسرتون یاد بدید خیل ...

منم موافقم ولی بعضی جاها مجبوری باید کوتاه بیام بخدا مرد همسایه روزا که افتاب هست پرده نمیکشیدن ولی شبا که تو خونه ها پیداست پرده میکشید میومد پشت پنجره

که دیگه شوهرم اومد جاش روزنامه زد

ولی باز قبول نکرد که هزینه اشو بده شوهرم گفت باشه من تو زندگیم خیلی خرج میکنمخدایی هم همینطور سه سال ...

خب عزیزم مگه نو قیمتش بالاس؟خب نو میخریدین

هر بار این درو محکم ببند برو
دقیقا همش گریه میکنه و جیغ میزنه غذا نمیخوره شبا خواب نداره از وقتی این ماشینو دیده همش میگه ماشین و ...

الهی فداش بشم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

اخرش دوباره پیام داد گفت ای کاش یا باطری نو میخریدم میفرستادم یا پولشو کم کردم منم پیام دادم من گذشتم رفت ولی شما را به همون خدا بزرگ که هیچ کاری ازش بعید نیست میسپارم خود خدا جوابتونو میده و بعد بلاکش کردم

حالا اینا هم از اینکه من نفرین کردم اخردم بزور قبول کردن خودشکن باطری بخرن و بفرستن هرچی شوهرم گفت جا اینکه خوب هزینه رقتو برگشت باشه پولشو بدید گفت نه میدیم به همون فامیلتون

حالا فامیلمون تا دوماه همیخواد اصفهان بمونه

موندیم چکارکنیم با این ماشین خراب

به نظرم پرده برای خونتون واجب تر از ماشین شارژی هست این بهتر ین موقعیت هست که به پسرتون یاد بدید خیل ...

عَی باااابااااااا