2777
2789
عنوان

عدم مطالعه زنان ایرانی

118 بازدید | 21 پست

این چندوقتی که نی نی سایتم، میبینم خیلی مشکلات از عدم آگاهی زنانه. باور کنید با مطالعه خیلی چیزا حل میشه. فکرتون بازتر میشه، دیدگاهتون بهتر میشه. با تجربه های عمه و خاله قزی، زندگی نکنید. چون زندگیتون دقیقا مثل اونا میشه. ما باید برای نسل فردا خودمونو آماده کنیم. 

شما الان فقط از دیدگاه خودتون میتونید موضوعات رو ببینید اما بعد از مطالعه،  از منظر بقیه هم میتونید نگاه کنید. به تحصیلات هم نیست به خدا. هی قیاس نکنید اینا رو باهم. خود منم مطالعه م کمه. اما بعد از هرچندتاکتاب، احساس میکنم چقدر احمق بودم قبلا. 

کتابای خوب بخونید.  

فعلا بی امضا

شما یه تاپیک ادبی علمی مفهومی بزن 2 بازدید میخوره تاپیک مادرشوهرم منو خورد بزن 20000 بازدید این نشون نمیده هرچی جلوتر میریم پسرفت میکنیم بعد میگیم ایران جهان سومه کی جهان سومش میکنه؟

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته شما جلوتر که بری با مطالعه یک کتاب همچین حسی دیگه نخواهی داشت

به نظرم تحصیلات به طور نسبی موثر هست . به هر حال حداقلش اینه که مجبور میشی پای صحبت چهار تا استاد بشینی و چهار تا کتاب مطالعه کنی

میشه چنتا کتاب معرفی کنی من خیلی دوست دارم مطالعه کنم ولی راستش نمیدونم چه جوری شروع کنم و چی بخونم

من معجزه شکرگزاری رو تموم کرد عالی بود.

الانم داره نیمه تاریک وجود رو میخونم. فکر کنم از اون کتاباییه که صدبار هم بخونم بازم کمه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
البته شما جلوتر که بری با مطالعه یک کتاب همچین حسی دیگه نخواهی داشت به نظرم تحصیلات به طور نسبی موث ...

معمولا رشته های فنی اینطور نیستن حتی تو مقاطع بالا. کارشناسی هم که بچه ها اصلا کاری به استاد ندارن. در کل هرچی ورودی مفید بیشتر باشه خروجی مفید هم بیشتره

فعلا بی امضا

معمولا تو مسیر مطالعه هر کتاب خودش مسیری هست برای کتاب بعدی

البته به شرطی که رمان نباشه

رمانها در صورت اصیل بودن و ارزش ادبی داشتن خوب هستن وگرنه هیچ سودی ندارن

اگه فقط رمان می خونید کتابهای نویسنده های بزرگ رو بخونید

مثل داستایوفسکی

سارتر

.....

کتابهای ادبیات کلاسیک ایران هم عالی هستن

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
میشه چنتا کتاب معرفی کنی من خیلی دوست دارم مطالعه کنم ولی راستش نمیدونم چه جوری شروع کنم و چی بخونم

ببین واقعا کتا معرفی کردن کار سختیه. بستگی داره چیا اولش خونده باشید. انسان خردمند خوبه.  دنیای سوفی خوبه.  باید بری کتاب فروشی،  خود عناوین جذبت میکنخ

فعلا بی امضا

برای شروع کتاب "جنس ضعیف " از اوریانا فالاچی رو پیشنهاد میدم 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
برای شروع کتاب "جنس ضعیف " از اوریانا فالاچی رو پیشنهاد میدم 

من اینو خوندم خیلی خوب بود

کتابای اوریانا فالاچی رو میپسندم

نامه به کودکی که هرگز زاده نشد

دوستش داشتم

قلمش خیلی خوبه😍

این نیز بگذرد...
شما یه تاپیک ادبی علمی مفهومی بزن 2 بازدید میخوره تاپیک مادرشوهرم منو خورد بزن 20000 بازدید این نشون ...

والا من اصلا تو اون تاپیکا نمیرم

شاید انگشت شمار!

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت