2777
2789
عنوان

داستان زندگی فریب خورده بدبخت

2087 بازدید | 34 پست

سلام دوستان 

یه کاربر بود ب اسم فریب خورده بدبخت همونک نامزدش باکرگیشو گرفته بود و گفته بود نمیخامت و در اخرم عروسی کردن 

اون کاربر دیگ نیومد ؟داستانش واقعی بود؟

من اونموقع عضو نی نی سایت نبودم خیلی حرصشو میخوردم الان ک عضو شدم اون دیگه نمیاد 😢😢

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه تاپیکی اکثر بچه ها میگفتن دروغ بوده 

بازم خدا میدونه 

الانم زدن پربازدید دیشبوترکوندن که خیلی واقعا مفید هم بود واسه دخترای مجرد 

عادت کردن خانوما به گزارش زدن و مزه پرونی!

وای من چقد غصشو خوردم 

منم عقدم کلی حرص خوردم شبا پیش همسرم مدام ازون حرف میزدم میگفتم خدا کنه مشکلش حل بشه 

تو یه تاپیکی اکثر بچه ها میگفتن دروغ بوده  بازم خدا میدونه  الانم زدن پربازدید دیشبوترکو ...

انقد لجم در میاد گزارش میزنن الکی 

من از تيپ دخترا خيلي ديدم

دختري بين همكلاسي هاي دانشگاهمون بود ٤سال با دوست پسرش هم خونه بود بعد دختر گفت ديگه بسه ازدواج كنيم پسر قبول نكرد 

دختر خواست پسره رو بترسونه و تحت فشارش بزاره ازش جدا شد ولي كلك دختر نگرفت و پسر راحت تركش كرد.دختر افسرده شد رفت بايك پسر ديگه تنها دوست شد و باهاش هم خونه شد يك سال بعد پسر از خونه انداختش بيرون و پسر رفت با يكي ديگه ازدواج كرد. 

دختر شايد توشناسنامه مردي براش ثبت نشد ولي دو تا زندگي مشترك به مدت ٤ و ١ سال رو با مردا تجربه كرد و همه چيزشو از دست داد و برگشت شهرستان.

من از تيپ دخترا خيلي ديدم دختري بين همكلاسي هاي دانشگاهمون بود ٤سال با دوست پسرش هم خونه بود ب ...

واااااااااای چقد بد 😢😢😢😢😢

منم دوستم هشت سال با پسر عمش در ارتباط بودن اما جنسی نه 

پسره میگفت میخامت بعد هشت سال رفت با ی دختر دیگ ازدواج کرد دوستم ناااااابود شده به معنای واقعی 

همكلاس اي داشتم با يه پسر مشهدي دوست بود ولي چون ارمده بود تهران يه سال بعد بايكي ديگه توتهران اشنا شد و با قبلي كات كرد بااينكه تريپ ازدواج بودن و عاشق هم بودن. دختر بچه رشت بود با پسر جديده خونه گرفتن رفتن باهم زندگي كردن. ازدواج سفيد

همكلاس اي داشتم با يه پسر مشهدي دوست بود ولي چون ارمده بود تهران يه سال بعد بايكي ديگه توتهران اشنا ...

طفلکی پسره 

چقد گناه داشته 

😲😲😲😲😲😲😲

اره تعجب اورده

گاهي وقتا يادش ميفتم ميگم اين تيپ ها از نظر هوش تصميم گيري كم هوش اند و توانايي درست فكر كردن و درست تصميم گرفتن رو ندارن.اين تيپ ها اينده خيلي دورو نمي تونن تصور كنن و افكاراتشون ضعيفه