2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنید یه ختم مجرب بگید

167 بازدید | 9 پست

یه ختم مجرب یه دعا یه سوره ای که خیلی حاجت میده رو بهم معرفی کنید توروخدا برام دعا کنید زندگیم داره ازهم میپاشه نامزدیم داره بهم میخوره فقط بخاطر دخالتای پدرمادرش

خداجونم ناامیدم نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه نامزدیت به هم بخوره عزیزم،همه دعاها خوبن حضور قلب مهمه،منم یه حاجت خیلی بزرگی دارم ان شالله خدا ناامیدمون نکنه ونعمتامونو نگیره...،امیدوارم درکنار نامزدت خوب وخوش وخرم باشی 

نذر كنين تا ٤٠شب سوره حشر رو بخونين انشااله تموم نشده حاجت ميگيرين،حتماً هر شب پشت سر هم بخونين اگر يك شب نخونديد بايد از اول چله رو شروع كني.انشااله هرچي صلاحه پيش بياد

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋