2777
2789
عنوان

کمک کمک کمک

120 بازدید | 7 پست

من به خاطر ترشحات خارش دار امسال به ۳ بار رفتم دکتر هر ۳ بار قرص و پماد این بار هم علاوه بر داروها قرص ژینوفیلوس هم استفاده کردم به دکترم گفتم اینا بیتاثیر برام ولی باز همینارو نوشت.از سرکه و جوش شیرین عنبرنسارا هیچکدوم جواب نداد.امپول چطوره یعنی موثر تره ؟ اگه مشکلمو میتونید حل کنید دریغ نکنی دوستان

من شش ماه تمام هفته ای یه قرص فلوکونارول خوردم خوب بود ...باید درمان اساسی بشی...امپول چی؟

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......
من شش ماه تمام هفته ای یه قرص فلوکونارول خوردم خوب بود ...باید درمان اساسی بشی...امپول چی؟

شما هم مشکلتون همین بود یعنی منم بخورم خوب میشه از دست دکترم خیلی عصبانیم دوباره داروهای تکراری بدون تاثیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم مشکلتون همین بود یعنی منم بخورم خوب میشه از دست دکترم خیلی عصبانیم دوباره داروهای تکراری بدون ...

باه اره بخوری خوب میشی....خودتم رعایت کن....من همه جیو رعایت کردم همه چیم بگی استفاده کردم....از عسل بگیر تا انواع دم نوش ،عنبر نسا ،سیر،سرکه جوش شیرین ابنمک .اسپند،هرچی که به زهنت میادو من استفاده کردم....اما باز این قرصا خوبم کردن

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......

من دو ساله پیش دیگه داشتم میمردم هر چقدر قرص خوردم فایده نداشت عفونت شدید گرفته بودم با اینکه بهداشتو رعایت میکردم به خاطر شستشو زیاد این بلا سرم اومد خیلی بد بود الان یادم میاد به خدا اشکم در میاد،تا یه دکتر ۸ تا آمپول جنتامایسین برام تجویز کرد خوب شدم

به صورت روزانه تزریق شد؟یادتون میاد؟

هر ۸ ساعت یا ۱۲ساعت بود دقیقا یادم نیست،فقط بعدش باید حتما آب زیاد مصرف بشه زود به زود دسشوئی رفت،هر روز باید داخل آبی که توش سرکه یا جوش شیرین هست نشست،سرکه سیب خیلی خوبه،حتی میتونید یه قاشق سرکه سیب بریزید تو یه لیوان آب بخورید خیلی خوبه

عزیزم سرکه سیب سنتی رو با آب بریز تو وان یه ربع بشین توش هر روز انشالله خوب میشی

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟