2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ما اهوازیم پسرعموم پالتوهای دخترونه زنونه کاپشنای پسرونه بهترین جنس و مارک همه چیز پنجاه تومن. ...

كانال چيزى دارن كه مدلا رو ببينم ؟ 

سينه ام دكان عطاريست... دردت چيست؟!
نه متاسفانه

ميشه عكس خريداتونو بفرستى 

البته اگه امكانش هست 

اخه قيمتاش اينجورى كه ميگين خيلى خوبه 

هم واسه پسرم كه دو سالشه ميخوام هم دخترم 

ميشه عكس خريداتونو بفرستى  البته اگه امكانش هست  اخه قيمتاش اينجورى كه ميگين خيلى خوبه&n ...

ارامیس جان جواب میدید لطفا

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها
بله عزيزم 

عزیرم تو تاپیکا گفته بودید پسر 8 ماهتون غذا درست نمیخوره شیرم هر 4ساعت یک و نیم  پیمانه واقعا انقدر کم. میخورد و فقط شیر خشکی بود ینی شیر خودتونو نمیخورد اخه دختر من ریفلاکس داره تو خواب شیر میخوره کم میترسم چیزیش سه نگرانم

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها
عزیرم تو تاپیکا گفته بودید پسر 8 ماهتون غذا درست نمیخوره شیرم هر 4ساعت یک و نیم  پیمانه واقعا ا ...

بله فقط شير خشك ميخورد رفلاكس هم داشت شير بالا مياورد كه تا ٧/٨ ماهگى ببلاك اى ار دادم بعدش خوب شد ديگه شير معمولى ميخورد تا الان 

عزیرم تو تاپیکا گفته بودید پسر 8 ماهتون غذا درست نمیخوره شیرم هر 4ساعت یک و نیم  پیمانه واقعا ا ...

الانم دو سال و نيمس غذا كم ميخوره در حد دو سه تا قاشق اونم با دست خودش من بدم نميخوره 

نگران نباشين چيزيش نميشه 

بزرگتر بشه بهتر ميشه