2777
2789
عنوان

شوهرم میگه برقص

| مشاهده متن کامل بحث + 5881 بازدید | 83 پست
اره بابا بعد معذرت میخوام بیخش ببخش ببخش ولی  برا شوهرت یکم بی حیا باش چی میشه مگه عشوه کن ...

راست میگی.....

البته آدم شادی هستم وسرزنده که شیطون و کارای زنونه و لباس و آرایش و اینام خوبه خودم تعجب میکنم که بااینکه انقد برونگرا و اجتماعی هستم چرا این یه کار درمونده م کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان کاش یه شهر بودیم میدادم بپوشی عکس بگیری چون برا منو به یکی از دوستاش سفارش داده بود از هند بر ...

عزیزم.خداروشکر.الان.به.شوهرم.بگم.واسم.میخره.موندم.عروسیه.داداشام..پارچ.سنگین.بخرم.بدوزم..چون.خودم.همیشه.حجاب.دارم..پاتختیش.میدوزم..توهم.بپوش.جلوی.شوهرت..برقص.کیف.کنه😆😆😆

[QUOTE=80767126]هر نوع رفصي و جلوي بقيه حتي خانوم ها حرامه ولي جلوي همسر خير اكر دوست داره اينكار و بكن[/Qرقص یعنی شادی کردن اصلانم حرام نیس و گناهی نداره همین شماها مردمو دین زده کردید

[QUOTE=80767126]هر نوع رفصي و جلوي بقيه حتي خانوم ها حرامه ولي جلوي همسر خير اكر دوست داره اينكار و ...

من حرفي كه بوده رو كفتم از خودم كه فتوا ندادم

هر جيزي كه انسان رو از حالت عادي خارج كنه حرامه

من حرفي كه بوده رو كفتم از خودم كه فتوا ندادم هر جيزي كه انسان رو از حالت عادي خارج كنه حرامه

عزیزم خدایه من با خدایه تو خیلی فرق میکنه خدایه من خیلیییی مهربونه خدایه همس نه فقط مذهبی هارقصو شادی رو هم گناه نمیدونه میدونم تقصیر شما نیست این فتواهارم مجبورید قبول کنید

عزیزم خدایه من با خدایه تو خیلی فرق میکنه خدایه من خیلیییی مهربونه خدایه همس نه فقط مذهبی هارقصو شاد ...

چه اجباري؟؟؟؟منم مثل شما انسانم و حق انتخاب دارم ولي تصميم گرفتم راهي كه هدا و پيغمبر و ائمه فرمودن و برم و هر لذتي و به هر قيمتي نميپذيرم 

تو عر كاري رضايت و دستور خدا ملاك قرار ميدم

ی کانالی هس تل. گر ام که حرکات ورزشی برالاغری واینا بودش..بعد توش تبلیغ کانال رقص داشت عالی هم بود.م ...

خیلی ممنون. عضو کانال شدم

مهربانی تورا زیباترین فرد درجهان میکند فرقی نمیکندظاهرت چگونه باشد☺
[QUOTE=80767126]هر نوع رفصي و جلوي بقيه حتي خانوم ها حرامه ولي جلوي همسر خير اكر دوست داره اينكار و ...

چه ربطی داره کی از حلال و حرومیش حرف زد ....من گفتم خجالت میکشم...به خودت مسلط باش هرچیزی رو به هرچیزی ربط نده