2777
2789
عنوان

شوهرم میگه برقص

| مشاهده متن کامل بحث + 5881 بازدید | 83 پست
چرا ولی خب اینجوری مث تنهایی که زوم نبود رومن 

استارتر جان بات همدردم 4ساله ک شوهرم اصرار داره براش برقصم

متاسفانه اعتماد بنفسم زیر صفره،از ی طرفم خجااااااالت امونمو بریده

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم میگه 

شوهرت تو عروسی هاکه نمیتونه رقص زناا رو ببینه تو فیلم ها هم که نمیتونه ببینه حد اقل یه جا باشه بتونه بدون هیچ دغدغه ای رقص خانومشو ببینه که سیر بشه  به زنهای مردم نگاه نکنه 

من که خانواده م و سابيدم از دمممم از خواب بیدار میشم می رقصم آشپزی میکنم می رقصم گشنمه میرقصم تشنمه می رقصم خدانکنه تلوزيون آهنگ شاد بزاره خودم و دوتا داداشام ميريم وسط سالن ميلرزونيم    

مامانم میگه از بچه هیچ شانس نیاوردم  

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

اینکه اون بشینه نگاه کنه و شما برقصی ، تصوزش برا منم یجوریه ادم خجالت میکشه اما اهنگ بزار دست اونم بگیر و برقصین باهم و بخندین

ای خواهر مگه وویسای خانوم حلسه ای رو نشنیدی ببینی خانوما برا شوهراشون چیکارا میکنن 😂😂😂 

خانوم حلسه ای لازمی ها

ینی زیاد میدقصی🤣🤣

پس من تیمارستانیم چون تقریبا هرروز میرقصم و ۴ مدل رقص بلدم

جلوی شوهرمم میرقصم اونم رقص عربی با لباس عربی

بینیمو‌که عمل کردم شوهرم لباسمو برد قایم کرد که مثلا تا یکماه فعالیت زیاد نداشته باشم خبر نداشت من با بستن یک عدد روسری به کمرم دارم غوغا میکنم درخانه😂

🧚‍♀️
شوهرم میگه  شوهرت تو عروسی هاکه نمیتونه رقص زناا رو ببینه تو فیلم ها هم که نمیتونه ببینه حد اق ...

الان به شوهرتم گفتی؟🤣🤣🤣عاره والا درکش میکنم انقدرم پاکه که نمیره فیلم رقص ببینه 

مادرشوهر من  جلو پدرشوهرم همچیییین میرقصه بیاو ببین بخدا تازه میگه شاباش بده دیگه😐😐

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤