2777
2789
عنوان

وفاداری یعنی این

275 بازدید | 13 پست

کاش بعضی از انسانها از اینا یلد بگیرن 

کاش یکم حیوان باشم، بعضی حیوانات شرفشون بیشتر از بعضی انسان هاست ک مثلا اشرف مخلوقاتن

بزن روش ببین  

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکام همیطور دارن میریزن پایین یکماهه سگم و گم کردم داغون و سرگردونم کاش یکی درکم میکرد 

عریزم حیوانات گاهی وفاشون بیشتر از انسانهاست خصوصا سگها و حیف این حیوون 

درکت میکنم منم خ حیواناتو دو دارم

ایشالل پیداش کنی

اگه آدم وفای سگ رو داشت دنیا گلستان بود اگه آدم معصومیت پرنده ها رو داشت یا انسجام خانوادگی گرگ ها یا خیلی از خصلت های خوب حیوانت دیگه دنیا اینقدر ترسناک نبود هیچ موجودی به اندازه انسان حقیر نیست چه در رفتار چه در افکار

نهایت فرومایگی است اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد
عریزم حیوانات گاهی وفاشون بیشتر از انسانهاست خصوصا سگها و حیف این حیوون  درکت میکنم منم خ حیوا ...

اره واقعا دوست جون بخدا حرفت و باید طلا بگیرن مرسی عزیزم ایشالله 

Live the moment now✌
اگه آدم وفای سگ رو داشت دنیا گلستان بود اگه آدم معصومیت پرنده ها رو داشت یا انسجام خانوادگی گرگ ها ی ...

جملتون زیباست😍

@پسر_جوانمرد  

سلام آقای جوانمرد!خیلی معذرت میخوام ک اینجا منشنتون کردم میدونم دوس ندارین!ولی چون گفتین ب اسمتون تاپیک نزنیم تاپیکای خودتونم ک قفلن مجبور شدم اینجا تگتون کنم 

یه سوال خیلی مهم دارم که اگر لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم🙏

راستش ما قصد خرید خونه داریم نهایتش تا پاییز باید بگیریم ،یک مقداری طلا تقریبا اندازه ۱۵۰ تومنی میشه و پول نقد داریم ،میخواستم بدونم طلا تو این چن ماه افزایش قیمت داره یعنی بالا میره میترسم الا بفروشم ضرر کنم از یه طرف هم میترسیم خونه گرون بشه ،تو این چن ماه بنظرتون خونه بالا میره ؟و اینکه اگه اون مقدار پول نقدمونو بدیم طلای بدون اجرت بگیریم و چن ماه دیگه بفروشیم سود میکنیم؟ ممنونتون میشم راهنمایی کنید!