2777
2789

میدونم الان با وضعیت اقتصادی اصلا نباید ب خونه ساختن فکر کرد ولی دیگه خسته شدم از اجاره حقوق شوهرم ۱۶۰۰ ک کلا خرج خونه اجاره وبچه میشه هودمم تازه ی ارایشگاه کوچیک باز کردم ک هنوز جانیفتاده وداریم برا وسایلاش قسط میدیم ما ی زمین داشتیم ک چن سال پیش طلاهامو فروختم و ک کوچولو خونمونو ساختیم ولی بقیش همچنان دست نخورده مونده لطفا  اگه راهکاری دارین بهم بگین چجوری پس انداز کردین ک خونتون ساخته شد یا ک خونه خریدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ساختم باحقوق کم ولی بیشترازحقوق شمابودبعدمادونفرم هستیم خرجمون کمتره من خیلی خیلی صرفه جویی میکردم فقط سالی ی بارمانتومیخریدم ارایشگاه اصلانمیرفتم لباس خونگی سالی یدست تادودست موادغذایی هم درحدنیازاسراف نمیکردم تا الان ک خداروشکر خونموساختم ی طبقشو الان دیگه دارم راحت تر خرج میکنم البته ی  طبقه اش هنوزمونده ولیزیادخرج نداره درحد ۱۰٫۲۰تومان مونده ازش ک عجله ای نیست اونم درست میکنیم اروم اروم.پول یکم ک جم کردی سریع خرج خونه کن نزارت بانک چون خرجش میکنی 

تیکر تولد یکسالگی دخترم
من ساختم باحقوق کم ولی بیشترازحقوق شمابودبعدمادونفرم هستیم خرجمون کمتره من خیلی خیلی صرفه جویی میکرد ...

ممنون دوستم بابت راهنماییت من ک تا چن ماه پیش پول شیرو پوشکم میدادم الان تازه خرج اونا کم شده ولی هر کاری میکنم پس انداز بشه نمیشه نمیدونم راهش چیه 

ممنون دوستم بابت راهنماییت من ک تا چن ماه پیش پول شیرو پوشکم میدادم الان تازه خرج اونا کم شده ولی هر ...

قلک بزار ب شوهرتم نگو ک داری جم میکنی ی صندوق خونگی بزار

تیکر تولد یکسالگی دخترم

بگرد دنبال صندوق هاي قرض الحسنه اگه خوش حساب باشي پشت سر هم وام با بهره هاي ٤ درصد ميدن

منظورم قرض الحسنه هاي واقعيه نه اينا كه اسمشون فقط قرض الحسنه است

بعدم انشالله به زودي كارت رونق بگيره

اگه اشنايي داري پول قرض بكير

باباي من ما كه بچه بوديم اينطوري خونه رو ساخت

تازه من يادمه يه بار بابام ٩ ماه حقوق نگرفت

اگه شوهرت ميتونه و وقت داره مثل پدر من يه جاي ديگه عصرا بره سر كار

خدايا خودت حافظ پسرم باش