2777
2789
عنوان

انتخاب بین مسافرت و گردش . یا بچه دوم و دوباره مامان شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه پول برای یکی داریم هر دوتا با هم نمیشه کم میاریم

عزیرم وقتی با ی مسافرت رفتن لنگ میمونیدمعلومه شرایطتون اونقدراهم برا بچه دوم مساعد نیست باز هر چی صلاح میدونید

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
عزیزم مسافرت برو اقدامم بکن  این دوتا منافاتی باهم نداره  

خب من یکسال اقدام هستم و ماه بعد وقت دکتر دارم اگه بخوام مسافرت برم پولم نمیرسه که خرج دکتر کنم کلی باید پول سونو و آزمایش بدم پولدار نیستیم شوهرم یه کارمند ساده هست

خب من یکسال اقدام هستم و ماه بعد وقت دکتر دارم اگه بخوام مسافرت برم پولم نمیرسه که خرج دکتر کنم کلی ...

من باشم  دوسه سال صبر میکنم  بعدا با خیال اسوده تر تصمیم به نی نی دار شدن میگیرم  با یه پس انداز کوچیک  ولی هر طوری شده دوتارو میارم   دوتا بچه عالیه  عالی    

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
عزیرم وقتی با ی مسافرت رفتن لنگ میمونیدمعلومه شرایطتون اونقدراهم برا بچه دوم مساعد نیست باز هر چی صل ...

آره خب الان همه چی گرونه و واقعا زندگی سخته ولی بچم همش میگه مامان برام نی نی بیار و اگه بچه دوم بیاریم باید قناعت کنیم تا برسونیم

من باشم  دوسه سال صبر میکنم  بعدا با خیال اسوده تر تصمیم به نی نی دار شدن میگیرم  بهر ...

آره اگه میتونستم صبر میکردم ولی سنم زیاد هست فقط امسال فرصت دارم بچه دار بشم بعد دیگه میخوام بی خیال بشم

آره خب الان همه چی گرونه و واقعا زندگی سخته ولی بچم همش میگه مامان برام نی نی بیار و اگه بچه دوم بیا ...

صبر کن عزیزم واسه بچه دار شدن همیشه وقت هست  دوسه سال صبر کن  بعد قاطعانه و با یه پس انداز کوچیک اقدام کن

آره خب الان همه چی گرونه و واقعا زندگی سخته ولی بچم همش میگه مامان برام نی نی بیار و اگه بچه دوم بیا ...

آره میدونم از ی طرف تک فرزندی رو خوب نمیدونم از یطرفم بچه دوم تو این شرایط اشتباهه من خودمم مثل شمام فعلا ک قیدشوزدم

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
آره اگه میتونستم صبر میکردم ولی سنم زیاد هست فقط امسال فرصت دارم بچه دار بشم بعد دیگه میخوام بی خیال ...

پس نیار    برای بچت جایگزین پیدا کن  ناچارا تک فرزند شده مقصر تو نبودی