2777
2789
عنوان

انتخاب بین مسافرت و گردش . یا بچه دوم و دوباره مامان شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 60 پست

بنظرم اقدام کن وبرو مسافرت چون ک همون ماه نمیگیره بعدشم دیگه تو مسافرتی و ب این فکر نیستی ک گرفته یا ن 

من اقدام کرده بودم رفتم مسافرت دیدم باردارم

خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره مسافرت کجا😉

بعدم هزینه دکتر که فقط نیست بچه یه عالمه هزینه داره بقیش رو میتونی از پسش بربیای؟

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
تک فرزندی خیلی چیز بدیه اگه اصلا بچه نداشتی قطعا میگفتم مسافرت اما تک فرزندی افتضاحه برو مسافرت&nb ...

آره منم با شما موافقم ولی پولمون در حدی نیست که بخوام هم سفر برم هم خرج دکتر بدم باید یکی رو انتخاب کنم

بنظرم اقدام کن وبرو مسافرت چون ک همون ماه نمیگیره بعدشم دیگه تو مسافرتی و ب این فکر نیستی ک گرفته یا ...

آره اینجوری که خیلی خوبه ولی من یکساله اقدامم و فعلا باردار نشدم اگه نشه باید دکتر برم و پولمون نمیرسه هم دکتر برم هم مسافرت یکی رو باید انتخاب کنم

آره اینجوری که خیلی خوبه ولی من یکساله اقدامم و فعلا باردار نشدم اگه نشه باید دکتر برم و پولمون نمیر ...

ب نظرم این ماه برو مسافرت اقدام کن کاری ب دکتر نداشته باش 

برو حال کن از مسافرتت بخواد بگیره میگیره فکرت ازاده خوبه

خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘
بستگی داره مسافرت کجا😉 بعدم هزینه دکتر که فقط نیست بچه یه عالمه هزینه داره بقیش رو میتونی از پسش ب ...

خب من آقام کارمند هست با قناعت کردن و مسافرت نرفتن میشه به نظرم رسوند ولی خب یکم مشکل هست