2777
2789
خانوادش باهات چجورن مادرشوهر خواهرشوهر اگه اذیتت ککنن چیزی نمیگه

حرف مادر وخواهرش براش انگار نوشته خداست

من جرّأت ندارم به بچه ام بگم بالا چشمت ابرو اگه كريه كنه بچم ميگه اذيتش كردي نوه ي منو دعوا ميكنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دعایی که تو تاپیک قبلیت کردی خیلی بهتره این خیانت که خواسی خیلی بده استغفار کن 

انشاالله دور بشی از خانوادش یکم مشکلاتتون کمتر بشه 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
حرف مادر وخواهرش براش انگار نوشته خداست من جرّأت ندارم به بچه ام بگم بالا چشمت ابرو اگه كريه كنه بچ ...

رفتار شما چجوریه؟ رو دیدن ک اینجور رفتار میکنن 

والا زمونه جوریه ب هرکس رو بدی سوارت میشه دور از جون

عزیزم دعایی که تو تاپیک قبلیت کردی خیلی بهتره این خیانت که خواسی خیلی بده استغفار کن  انشاالله ...

برديم😣😣😣پير شدم افسرده تو خونه موندم تنهايي بيچاره ام كرده

اره دعوام كرده گفته ديونه اي

بگو دیوونه یا هرچی ،این علاقه منه ب علاقه من اهمیت بدی ب منم اهمیت میدی و برعکس

باباش چجوریه؟ نسبت ب مامانش غیرت داره ؟

اکثرا پسرا از رفتار باباشون الگو برمیداره این احتمالا نتیجه ترببتشه

مشخصه زیاد نی نی سایت میایی

توهم زدی

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰