2777
2789
عنوان

استایلتون برای عید چیه؟ چه تیپی میزنین؟👕👖👗👙👛👜🛍👠👒💄

| مشاهده متن کامل بحث + 2094 بازدید | 116 پست
چ رنگیو میشه با مرجانی ست کرد🙄

خیلی رنگ ها مثلا 

سفید

طوسی یا فیلی

بنفش تیره 

قهوه ای خوش رنگ

عسلی

زرشکی تیره‌ و...

من خودم این رنگ ها را پوشیدم با مرجانی ست شده

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ رنگیو میشه با مرجانی ست کرد🙄

سفید -طوسی روشن-صورتی روشن- بژ- آبی روشن

درد ما، مردمیست که قبل از نگاه کردن به خود؛میخواهند کشورشان را تغییر دهند ،مردمی که همه مینالند ولی خودشان را نمی بینند، درد ما مردم است ، آدمهاست ،همین خودمان ها...
جیر چگونه است؟🤔

منظورم جنسشه که جیر باشه

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
هنوز کار شب عیدی نیاوردیم  اگه خواستین آیدی تل گرام یا اینستاتون رو بذارید تو پیج و کانال فالوت ...

خب شما پیج اینستا و ادرس کانال را بذار اینجا که همگی فالو کنیم