الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانوما ب نظرتون کسایی ک چند ماه عروسی کردن ،بازم نیاز ب خرید دارن
برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره
کسب و کار که کساده خودمون بیاریم استفاده کنیم حداقل😂
شما که مغازه دارین بگین برای عید چی مد شده ما بخریم
شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
نانما من همیشه جین میپوشم چطوره این دقعه پارچه ای یگیرم خز نییس چجوری میشه
منم همیشه جین میپوشم و کفش اسپرت ولی دلم یه تیپ زنانه تر میخواد هر چند با شخصیتم جور نیست :))
درد ما، مردمیست که قبل از نگاه کردن به خود؛میخواهند کشورشان را تغییر دهند ،مردمی که همه مینالند ولی خودشان را نمی بینند، درد ما مردم است ، آدمهاست ،همین خودمان ها...