2777
2789
عنوان

خانما بیاید ببینید بتای من چنده ؟مثبته یا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 22 پست
جدی ؟جواب میده؟من پریودام خیلی منظم بود نمیدونم من دیگ چرا تنبلی دارم با این حال

بله جواب میده پریوداتم منظم میکنه من همین الان گذاشتم دم بکشه😊 تازه هورموناتم تنظیم میکنه اگه نمیخوای دم شده بخوری همون قطره ویتاگنوس هم همینه از داروخونه بگیر یه سرچ بزن ببین چقد خاصیت داره

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکلتون چیه چن وقته اقدامی

فهمیدم کیست اندومتریوز دارم تصمیم گرفتم زود اقدام کنم الان 4ماه اقدامم ..باز روز 14سونو دادم گف فولیکولات خ کوچیکن و احتمالا تنبلی ..فعلا هیچ قرصی نداده تا ببینم چه تاریخی پریود میشم 

عاقااا صلوات میفرستیدبرای سالم 
6روز هم عقب انداختم ...اما فولیکولام کوچیک بودش روز 14 ک سونو دادم

روز چهارده سونو چند بود فولیکولات . من روز دوازده رفتم گفت سه تا داری ۱۵و۱۶ نمیدونم دکترمم گفت تا روز چهارده بزرگ میشن

فهمیدم کیست اندومتریوز دارم تصمیم گرفتم زود اقدام کنم الان 4ماه اقدامم ..باز روز 14سونو دادم گف فولی ...

انشالله اینماه باردار میشی گلم

براباردارشدنم یه صلوات برام میفرستین😍
بله جواب میده پریوداتم منظم میکنه من همین الان گذاشتم دم بکشه😊 تازه هورموناتم تنظیم میکنه اگه نمیخو ...

حتما میگیرم استفاده میکنم ..من پریودام فوق منظم بود الان اولین باره ک عقب انداختم 6روز

عاقااا صلوات میفرستیدبرای سالم