2821
2789
عنوان

جییییییغ کممممممممممک

380 بازدید | 25 پست

سلام خوشگلا شرمنده جیغ و داد کردم اما واقعا ب کمکتون نیاز دارم 

من تصمیم گرفتم پولامو پس انداز کنم ب هیییییچ کسم نگم صدبار این کارو کردم اما لو دادم خودمو

حالا بنظرتون تو بانک سپرده کنم فکر خوبیه یا بندازم تو قلکم 

کسی تجربه پس انداز یواشکی نداره بهم بگه😫😫😫😫

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺

چقد هست؟

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

روی رازداری تون کار کنید

شیوه پس انداز کردن تون  اتومات درست میشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

طلا داره میره بالا سکه بخر حتی شده ۰/۱گرمی بخری ارزش داره

لطفا برام دعا کنیدبرای تحمل گند اخلاقیهای خانوادم خدا بهم صبر بده  زودتر زمان عروسیم سر برسه نامزدم عشق ابدی زندگیمه M😍😘

من تجربه شو دارم وام خونگی گذاشتم پولامو جمع میکردم میدادم بابت قسطش 5 میلیون بود ولی وقتی نوبتم شد و بردمش دادمش به شوهرم 😂😂😂 

الانم قلک دارم هفتگی پول میندازم توش 😀

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
پونصد تو قلکمه پونصدم دستمه  زیاد نیس کلا یه تومنه هنو اول راهم

خوبه که بذارش تو بانک که نتونی خرجش کنی من خودم پول جلو دستم باشه یه دور میرم بازار همش خرج میشه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
طلا داره میره بالا سکه بخر حتی شده ۰/۱گرمی بخری ارزش داره

انقده شانسم ببخشیدا گوهه 

من اگ بخرم میاد پایین

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺