2777
2789
عنوان

زنایی که شوهرشون کتکشون میزنن -_-

462 بازدید | 35 پست

بچه ها من واقعا از حرصم این تاپیکو زدم 

چه طور ممکنه یه زن بیاد بگه شوهرم منو میزنه و پاش بمونه ؟؟؟؟ من خیلی ادم وحشی ای هستم یا اینا خیلی مظلوم و بدبخت ؟؟؟ چون من اگه شوهرم کتکم بزنه بلایی سرش میارم که روش نشه به کسی بگه .....

واقعا خیلی بده که خیلی از زنا هنوز انقدر تو سری خورن قوی باشید 

همونقدر که‌ مردا حق زندگی دارن ما زنا هم داریم 

درسته مردا قدرت فیزیکیشون بالاست اما ما زنا هم قدرت روحی بالایی داریم نباید این دو مسئله رو به رخ هم بکشیم 

تازه قانون هم پشتتونه میتونید برید پزشک قانونی و نامه بگیرید

اگر به خاطر بچه هاتون سکوت میکنید هیچ بچه ای تو همچین محیط پرتنشی سالم در نمیره مطمئن باشید درگیر صدتا بیماری روحی میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا !

هزار تا بهونه میارن از اینکه جا ندارم برم مامان بابام پشتم نیستن هیچ کاری بلد نیستم 

از اون بدتر بچه دارم !!!

هیچ کدوم اینا دلیل نیست که هر شب کتک بخوری ! بابا شما هم انسانید !

دولت به کسی که هیچ پشتوانه ای نداره کمک میکنه !

یعنی هر شب کتک بخوری و از زندگیت هیچی نفهمی و جوونیت تموم بشه بهتره یا اینکه بزنی بیرون و کمک بخوای !؟

والا یبار زنده ایم ما !

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

از کدوم  قانون حرف میزنی عزیز.من هیچ وقت هیچ زنی دوست نداره کتک بخوره  هیچ وقت قضاوت نکن شاید شرایط جدا شدن نداره . شاید کسی رو نداره پشتش شاید به خاطر بچه هاش باشه .شاید ....و شاید .... خیلی چیزهای دیگه 

قربان وفای سگ ♥️
میدونی ی سری بخاطر اینکه پشتشون بجایی گرم نیست  تحمل میکنن منظورم اینه خودشون درآمد ندارن&nbs ...

اره این هست ولی کتک‌زدن رو میتونی با نامه از پزشک قانونی خودت طلاق بگیری مهریتو هم تمام کمال بگیری 

من به شخصه حاضرم خونه اینو اون رو تمیز کنم پول درارم تا همش شخصیتم خورد بشه و بخوام از یه ادم اخمق کتک بخورم

از کدوم  قانون حرف میزنی عزیز.من هیچ وقت هیچ زنی دوست نداره کتک بخوره  هیچ وقت قضاوت نکن ش ...

دوست من شوهرش عین چی میزدش سه تا نامه از پزشک قانونی داشت با همین نامه ها و از ترس مهریه شوهرش موش شده جرئت نداره دیگه کتکش بزنه 

هیچ چیزی این موضوع رو نمیتونه توجیه کنه اینی که سما میگی هست ولی تعدادشون خیلی کمه اکثر زنا عادت دارن بسوزن فقط هیچ وقت حاضر به ساختن نیستن یعنی شهامتشو ندارن چون فکر میکنن حقشون نیست 

اره این هست ولی کتک‌زدن رو میتونی با نامه از پزشک قانونی خودت طلاق بگیری مهریتو هم تمام کمال بگیری&n ...

ایشالله هیچ وقت پات به دادگاه و پزشکی قانونی باز نشه،قانون حقو به زن نمیده،تا نری توش درک نمیکنی

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
دقیقا ! هزار تا بهونه میارن از اینکه جا ندارم برم مامان بابام پشتم نیستن هیچ کاری بلد نیستم  ...

افرین افرین لذت میبرم میبینم همجنسم اینجوری فکر میکنه

این تیپ زنا شهامت تغییر ندارن