2777
2789
عنوان

زنایی که شوهرشون کتکشون میزنن -_-

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله هیچ وقت پات به دادگاه و پزشکی قانونی باز نشه،قانون حقو به زن نمیده،تا نری توش درک نمیکنی

چرا عزیزم میدونم قضیه چیه که دارم میگم

مردی که دست بزن داسته باشه و نامه از پزشک قانونی داشته باشی صددرصد حقو بهت میدن مهریتو هم باید بده 

تو خیلی از میائل حق با شماست اما کتک زدن یا اعتیاد مرد حق کاملا با زنه به شرط داشتن مدرک که همون پزشک قانونیه

چرا عزیزم میدونم قضیه چیه که دارم میگم مردی که دست بزن داسته باشه و نامه از پزشک قانونی داشته باشی ...

اره خب،اگه مدرکی باشه،اگه اینقد زرنگ نباشه که ی جوری بزنه هیچ جایی نمونه،فقط بدن درداش بمونه برات

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

من صحبت شما رو قبول دارم به شدت، همیشه جدایی راهکار نیست که سریع میگن جایی رو ندارم یا اصلا قبل از بچه دار شدن سعی کنن مشکل رو حل کنن به هر طریقی،خو آدم تو تنهایی و فقر بمیره بهتر از اینه هر روز غرورش له بشه اونم کی به وسیله یه مرد که اگه ازت پایینتر نباشه حداکثر همسطح شماست... 

نهایت فرومایگی است اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد
دیگه هر جوری بزنه پزشک قانونی میتونه تشخیص بده 

نه بابا،من رفتم فقط کبودیا رو میبینه دیگه،دیگه پوست سر و نمیتونه معاینه کنه،ی مرد نشسته اونجا از دور کبودیا رو میبینه

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

وای بخدا نمیدونین وقتی این تایپکهای کتک خوردمو بقران میبینم چجوری دلم میگیره از همه مردا متنفر میشم ولی استارتر ماها جای اونا نیستیم شاید واقعا جایی و ندارن یا هیچ پس اندازی ندارن والله همون مردای بیشرفی که خانوماشونو میزنن مطمین باش براشون هیچ پولی هم نمیدن و هزارتا کار بدتر هم میکنن باهاشون

وای بخدا نمیدونین وقتی این تایپکهای کتک خوردمو بقران میبینم چجوری دلم میگیره از همه مردا متنفر میشم ...

من همه اینا رو قبول دارم ولی با اینحال میشه تو این شرایط هم‌کاری کرد 

همسایه مادر من یه خانمی به این شکل بود سه تا دختر بچه داشت شوهرش انقدر عوضی بود که به مادرش گفته بود من یه زنه دیگه میخوام وقتی زنه اینو فهمید دیگه هربار کتک میزد میرفت نامه میگرفت بعد اقدام کرد و طلاقش رو گرفت ماهی یه سکه داره میگیره با پولی که اولش گرفت کهریزک یه خونه رهن کرد ماهی یه مقدار هم اون مرد باید بابت بچه ها پول بده چون صلاحیت نگهداری بچه ها رو هم نداره حضانت رو دادن به مادر زنه خودش هم داره کار میکنه خودش میگفت هرجی باشه از اون زندگی با خفت بهتره 

بدبخت یکی از دنده هاش هم شکست

نه بابا،من رفتم فقط کبودیا رو میبینه دیگه،دیگه پوست سر و نمیتونه معاینه کنه،ی مرد نشسته اونجا از دور ...

انقدر نامه جمع کن

بچه هاتو‌هم اگه میزنه برو نامه بگیر موقع طلاق به واسطه همونا میتونی حضانت بچه هاتو هم بگیری 

بهتره با یه وکیل مشورت کنی بر اساس مال و اموالش بهت نیگه چیکار کن

من صحبت شما رو قبول دارم به شدت، همیشه جدایی راهکار نیست که سریع میگن جایی رو ندارم یا اصلا قبل از ب ...

دقیقا طلاق خیلی فاجعه و وحشتناکه ولی مگه یه ادم چند بار متولد میشه که بخواد انقدر خفت تحمل کنه